Anlık Bildirim

Apple, Türkiye’de evden çalışacak personel arıyor

Apple, Türkiye’deki yatırımlarına paralel olarak iş ilanlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Evden çalışacak uzmanlar arayan Apple’ın ilanına dair detaylar yazımızda:

Apple, Türkiye’de evden çalışacak personel arıyor Tam Boyutta Gör

Türkiye’de çok yakında üçüncü mağazasını açacak olan Apple, şimdi de farklı bir alanda personel arayışı içinde. Apple’ın bugün açtığı iş ilanında “evden çalışacak teknik destek uzmanı” aradığı duyuruluyor.

İstanbul, Mersin, Ankara, İstanbul, Bursa, Antalya ve İzmir illerinde kendi evinden çalışacak olan personeller, verilecek işe göre görevlerini yerine getirecek. Başvuru kapsamında akıcı bir şekilde Türkçe ve İngilizce konuşabiliyor olmak öncelik olarak koşulmuş. Apple ürünlerine yatkınlık ve yüksek seviyede bilgisayar yetkinliği de aranan şartlar arasında yer alıyor.

İşe kabul edilen personellerin haftanın 7 günü çalışmaya müsait olması ve haftada toplam 45 saat çalışması istenecek. Ayrıca ek istek olarak belirtilen şartlar arasında özel ve sessiz bir çalışma odası, ergonomik bir masa ve sandalye, minimum 5Mps Download, 1Mbps Upload hızına sahip internet bağlantısı gibi maddelerin yer alması da ilginç detaylar arasında sıralanıyor.

Kaynaktaki bağlantıdan iş ilanlarına ulaşabilirsiniz. 


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
26690 kez okundu.
41 kişi, toplam 42 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
apple jobs, apple iş ilanı ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim