Anlık Bildirim

Apple'dan Thunderbolt teknolojili 27-inç monitör

Mac Book Air ve Mac Mini modellerini güncelleyen Apple, iki yıl önce pazara sunduğu 27-inç boyutundaki Cinema Display monitörünü de yeniledi. Thunderbolt Display olarak isimlendirilen yeni monitör, adından da anlaşılabileceği üzere Thundertbolt teknolojisine destek sunuyor. Bilindiği üzere bu teknoloji yüksek hızda veri transferine ve aynı anda veri ile birlikte görüntü aktarımına olanak tanıyor.

27-inç boyutunda olan ve 2560 x 1440 piksel çözünürlük desteği sunan LED backlit tabanlı monitörün diğer özellikleri arasında ortam ışık sensörü, FaceTime HD entegre internet kamerası, 2.1 kanal ses sistemi ve Mac bilgisayarlar için entegre MagSafe şarj özelliği bulunuyor. Aynı zamanda üç adet USB 2.0 portuna, FireWire 800 portuna ve Gigabit Ethernet portuna sahip olan monitörde HDMI, DVI ve VGA konnektörlerine yer veriliyor.

Thunderbolt portu  üzerinden bu teknolojiyle uyumlu beş cihazın bağlanabildiği ayrıca iki monitörün eş zaman olarak kullanılabildiği monitör, 999$ olan fiyatıyla 60 gün içerisinde raflardaki yerini almış olacak. 
Apple'dan Thunderbolt teknolojili 27-inç monitör
Apple'dan Thunderbolt teknolojili 27-inç monitör
Apple'dan Thunderbolt teknolojili 27-inç monitör
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim