Anlık Bildirim

Archos'un Android'li dizüstü modeli ArcBook sertifika başvurularında gözükmeye başladı

Archos'un Android'li dizüstü modeli ArcBook sertifika başvurularında gözükmeye başladı

HP'nin Android işletim sistemi ile çalışan Slatebook adlı dizüstü modelini Computex 2014 fuarında lanse etmesinin ardından Archos'un benzer bir modeli de satışa çıkmaya hazırlanıyor.

ArcBook adı verilen dizüstü modeli ile ilgili bilgiler ilk kez geçen ay teknoloji dünyası ile paylaşılmıştı. Model geçen hafta ise ABD haberleşme komisyonu FCC onayından geçti. 

10.1 inçlik 1024x600 piksel çözünürlükte dokunmatik bir ekrana sahip olan modele 1.2GHz saat hızında çalışan çift Cortex-A9 çekirdekli RK3168 yongaseti gücünü veriyor. HP'nin Tegra 4 yongaseti kullandığı düşünüldüğünde ArcBook daha çok giriş seviyesine hitap edecek.

Modelde 1GB RAM, 8GB artırılabilir hafıza, tam boy QWERTY klavye, Android 4.2 işletim sistemi, USB 2.0 portu, 8000mAh gücünde batarya şeklinde diğer özellikler mevcut. Cihaz ile birlikte 15GB Google Drive alanı ve Office Suite Pro 6 ofis uygulaması sunuluyor.

Archos'un giriş seviyesinde sunduğu tablet modelleri ile donanım açısından oldukça benzeşen ArcBook, dizüstü pazarında ucuz alternatifler arayan tüketicilere yönelik olarak hazırlandı. Cihazın satışa çıktığında fiyatı 170$ seviyesinde olacak.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim