Anlık Bildirim

Asus yeni medya oynatıcısı O!Play Mini Plus'ı Avrupa pazarına sunuyor

Donanım devi Asus yeni medya oynatıcısı O!Play Mini Plus'ı önümüzdeki hafta içerisinde Avrupa pazarına sunmaya hazırlanıyor. 151.85 x 106.7 x 29.03 mm olan ölçüleriyle kompakt bir yapı sergileyen medya oynatıcısı, piyasada yaygın olarak kullanılan pek çok medya formatına destek sunuyor ve 1080p videoları akıcı bir şekilde oynatabiliyor.
Dolby TrueHD 7.1 ses desteği de sunan O!Play Mini Plus, üzerinde yer alan Gigabit Ethernet portu ve 802.11n WiFi desteği ile kablolu ve kablosuz olarak internet bağlantısı gerçekleştirebiliyor. Aynı zamanda dahili kart okuyucusu bulunan ve bu sayede çekilen fotoğraf ve videoların televizyonda gösterilmesine olanak tanıyan cihazda depolama sürücüleriyle bağlantı için bir adet USB2.0 ve bir adet bir adet USB 2.0 / eSATA kombo konnektörü bulunuyor.
Televizyon bağlantısı için kompozit video, ses ve HDMI 1.3 konnektörlerini kullanan medya oynatıcısı ayrıca Avrupa'nın en popüler ısmarlama video servislerinden biri olan Acetrax'a destek veren ilk oynatıcı olarak gösteriliyor. Haberimizin başında da belirttiğimiz gibi önümüzdeki hafta içerisinde satışa sunulması beklenen Asus O!Play Mini Plus'ın Avrupa satış fiyatı 99 Avro olacak. 
Asus yeni medya oynatıcısı O!Play Mini Plus'ı Avrupa pazarına sunuyor
Asus yeni medya oynatıcısı O!Play Mini Plus'ı Avrupa pazarına sunuyor
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16092 kez okundu.
5 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Medya Oynatıcılar, asus ve
2 etiket daha fiyat çıkış tarihi
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim