Anlık Bildirim

Back-Up Pazarlama Dünyasının Kılavuzu "Services Marketing" Kitabında...

Back-Up Pazarlama Dünyasının Kılavuzu "Services Marketing" Kitabında...

BACK-UP'IN BAŞARISI SINIRLARI AŞTI

Türkiye genelinde 200.000 üyesinin karşılaştığı her soru ve soruna Boyner Holding güvencesiyle 7 gün 24 saat çözüm sunan Back-Up, pazarlama dünyasının en önemli başvuru kaynaklarından olan ve tüm dünyadan başarılı markaların yer aldığı Services Marketing kitabının yeni baskısına girmeyi başaran ilk ve tek Türk markası oldu.    

Prof. Christopher Lovelock ve Doç. Dr. Jochen Wirtz tarafından hazırlanan, dünyanın en büyük ve prestijli yayınevi Pearson Education tarafından yayınlanan          Services Marketing kitabınınyeni baskısında Back-Up,"Turkish Delight" başlığıyla  "Müşteri Memnuniyetinde En İyi Uygulama"olarak yer alıyor.   

Back-Up'ın kitaptaki ilk ve tek Türk markası olmasından büyük gurur duyduklarını belirten Back-Up Genel Müdürü Pınar Massena: " ?Hizmet ürünleri, Tüketiciler ve Pazarlar', ?Pazarlamanın Dört Kuralını Hizmetlere Uygulamak', ?Müşteri Ara Yüzünü Yönetmek' ve "Karlı Hizmet Stratejileri Uygulamak' olmak üzere dört farklı bölümden oluşan Services Marketingkitabının yeni baskısı hizmet ekonomisinde süregelen gelişmelere yönelik anlayışı ve yeni araştırma bulgularını kapsıyor.  Üniversite, MBA ve E-MBA öğrencilerine işletme ve pazarlama bölümlerinde ders kitabı olarak okutulan Services Marketing, aynı zamanda üniversite kütüphanelerinde başvuru kaynağı olarak kullanılıyor.  Back-Up'ın tek Türk markası olarak, Rolls Royce, British Airways, Ritz Carlton gibi farklı hizmetleriyle dikkat çeken dünya markalarıyla bu kitapta yer almasının şimdiye kadar verdiğimiz hizmetlerin farklılığını ve profesyonelliğimizi  bir kez daha ortaya koyduğuna inanıyoruz" dedi.

Dubai, Türkiye ve Finlandiya'daki akademisyenlerin katkılarıyla hazırlanan Services Marketingkitabı için Back-Up'ın hizmetlerini ve sistemini araştırıp inceleyen Yaşar Üniversitesi'nden Yrd. Doç. Dr. Osman Gök, "Pazarlama sektörü için büyük önem taşıyan bu kitap için müşteri odaklı ve yenilikçi hizmetler sunan bir Türk hizmet firması örneği yazmam istendi. Yaptığım araştırmaların ardından Back-Up'ı yaratıcı hizmet uygulamaları ile ?müşteri memnuniyetinin de ötesine geçen firma' olarak kitap için uygun omlacağını düşündüm. Sunduğum rapor yayın kurulu tarafından da olumlu karşılandı ve Back Up kitapta yer alan ilk ve tek Türk markası oldu" dedi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim