Anlık Bildirim

Chameleon ana ekran uygulaması beta sürecine başladı

Bir süre önce Kickstarter üzerinde Android tabletler için dinamik bir ana ekran uygulaması geliştirmek amacıyla bağış toplamaya başlayan Chameleon, nihayet yeterli bağışa ulaştı ve ilk betasını da yayınlamaya başladı.

Standart Android ana ekranının ve uygulama başlatıcısının yerini alan Chameleon, birden fazla ana ekran oluşturarak kendi düzeninize göre widget ve kısayolları yerleştirmenize imkan tanıyor.

Uygulamayı farklı kılan ise halen onay aşamasında olan patentli bir teknoloji. Uygulama GPS lokasyonunu, WiFi ağlarını ve zaman dilimlerini sürekli takip ediyor. Kullanıcı farklı durumlar için ana ekranlarını dizayn edebiliyor. Örneğin sabah saatleri için tasarlanmış bir ana ekran, o saatlerde aktif hale geliyor. Bu ekranda gelen mailler, mesajlar, tweetler, haberler ve durum güncellemeleri yer alabiliyor.

Veya ofise uygun tasarladığınız bir ana ekran, siz ofiste cihazı açtığınız anda lokasyon verilerinden yola çıkarak aktif hale geliyor. Bu ana ekranda da örneğin ofis uygulama kısayolları, hatırlatıcılar, notlar yer alabiliyor.

Chameleon, Play mağazası üzerinden beta olarak indirmeye sunuldu. Uygulama şu an için ücretsiz. Ancak sadece Kickstarter bağışçılarına ve ön sipariş veren müşterilere aktif hale gelebiliyor.

Kısa süre sonra uygulama final sürümüne ulaşacak ve satış fiyatı da belirlenecek. Tabletlerinizin asgari olarak Android 3.2 işletim sistemi ve 1280 x 800 piksel çözünürlüğe sahip olması gerekiyor.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chameleonlauncher.preorder
Chameleon ana ekran uygulaması beta sürecine başladı


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3168 kez okundu.
12 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim