Anlık Bildirim

Dell işletme harici müşteriler için Mini üretimine son veriyor


Tabletler, akıllı telefonlar ve ultrabook konsepti gibi daha taşınabilir cihazlara ilginin artması firmaların netbook üretiminden yavaş yavaş çekilmesine neden olmaya başladı.

Geçtiğimiz haftalarda Samsung 10 inçlik netbook modellerinin üretimini durdurduğunu açıklamıştı. MyDellMini forumlarında ortaya çıkan bir iddiaya göre Dell 10 inçlik Mini serisinin üretimine son verdi. Forum kullanıcıları Dell'in çevrimiçi mağazasında hiç bir Mini modelinin satışına rastlayamadıklarını belirtiyor.  

Bunun haricinde Dell'in diğer dizüstü modellerinde ise bir değişiklik görülmedi. Tüm dizüstü modellerinin satışına devam ediliyor. Akıllı telefon pazarında Dell Venue modelinden sonra bir daha görülmeyen Dell, tablet segmentinde ise Streak 5 ve Streak 7 modellerinin de üretimine son vermişti. 

Dell'in netbook pazarında başarılı olmak için piyasaya sürdüğü 10 inçlik Mini serisi modeller de görünüşe göre bireysel müşterilere sunulmayacak. Firmanın bu hamlelerle sadece PC ve dizüstü segmentine odaklanmak istediği yorumları yapılıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim