Anlık Bildirim

Diş fırçalarında kamera dönemi

Diş fırçalama esnasında aynada ağzınızı görebilmek için eğilip bükülmekten yorulduysanız, Onvi Prophix kablosuz diş fırçası entegre kamerası ile yardımınıza koşuyor.

Son yıllarda istatistiksel veriler tutan ve kullanıcılara tavsiyelerde bulunan akıllı diş fırçaları ilgi görmeye başladı. Diş hekimlerinin de tavsiye ettiği akıllı diş fırçaları, şimdi daha da yetenekli hale geliyor. Artık ağzınızın içini kamera ile görebilmeniz mümkün.

Onvi Prophix, diş fırçalama esnasında aynada ağzınızı görebilmek için eğilip bükülmenizin önüne geçmeyi planlıyor. Fırça başının biraz altına yerleştirilen 10MP çözünürlüğünde ve Full HD video kaydı yapan kamera, minik ışığı ile birlikte ağzınızı rahat bir şekilde görebilmenizi sağlıyor.

Artık diş fırçalarken ayna değil uyumlu uygulamaya bakmanız gerekiyor zira canlı olarak kamera akışı ekrana yansıtılıyor. Kullanıcı ayrıca dişlerinde bir problem olduğunu hissederse, bunun fotoğrafını çekerek doktoru ile de paylaşabiliyor. Diş fırçasının baş kısmı ve tutacak kısmı değişebiliyor.

İşinizi bu derece kolaylaştırmak elbette ucuz değil. Onvi Prohpix, 400$ fiyat etiketine sahip ve mevcut akıllı diş fırçalarının yaklaşık olarak iki katı pahalı. Satışına ise önümüzdeki günlerde başlanması bekleniyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim