Anlık Bildirim

Drone üreticisi Simtoo, Türkiye’ye geliyor

Yaklaşık 3 yıl önce kurulan ve yurt dışında önemli satış rakamlarına ulaşan drone üreticisi Simtoo, Türkiye pazarına giriyor. Simtoo, Ekim ayında Türkiye'ye giriyor.
Yurt dışında önemli satış rakamlarına ulaşan ve Türkiye’de de kullanıcısının bulunduğu Simtoo drone’ları ülkemize geliyor. Simtoo, Ekim ayında Türkiye piyasasına girecek.

Çin menşeili Simtoo, 2015 yılında kuruldu ve aynı yıl Dragonfly isimli katlanabilir drone’u üretti. Dragonfly’ın rekabetçi fiyatı, kolay kullanımı ve teknolojik özellikleri bu drone’un kısa sürede büyük ilgi görmesine neden oldu.

Moment Airselfie isimli drone 400 gram ağırlığı, minik yapısıyla dikkat çekiyor. Bu drone, manzara fotoğrafçılığından ziyade kişisel selfie aracı olarak kullanılması için tasarlanmış.

Fairy Air Camera ise sadece 140 gr ağırlığı, cep boyutları ve oldukça kolay kullanıma sahip ve estetik bir mini drone. Küçük boyutlarına rağmen 16 dakika uçuş süresine ve 1080p video kaydedebilen kameraya sahip.

Yurt dışında fiyatları 149 dolar ile 600 dolar aralığında değişen Simtoo drone’larının Türkiye satış fiyatlarının ne kadar olacağı bilinmiyor. Simtoo, Ekim ayında Türkiye pazarına girecek.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim