Anlık Bildirim

Evinizde hava kalitesini ölçebileceğiniz Netatmo Weather Station ülkemizde satışa sunuldu

Evinizde hava kalitesini ölçebileceğiniz Netatmo Weather Station ülkemizde satışa sunuldu

Dış ortam ölçümleri konusunda başarılı çözümler geliştiren ve güneş ışınlarını ölçebilen giyilebilir bir cihazını MWC 2014 etkinliğinde lanse eden Netatmo, övgü alan ürünlerinden birisini ülkemizde satışa sunduğunu duyurdu.

Netatmo Weather Station, hem içeride hem de dışarıdaki hava kalitesini gözlemleyerek günlük aktivitelerinizi planlamanıza yardımcı oluyor. Sistem iki adet modülden oluşuyor. Bir modül dışarıyı diğer modül de içeriyi kontrol ediyor. Uyumlu iOS ve Android uygulaması ile de ölçümler izlenebiliyor ve bazı konularda uyarı verilebiliyor. 

Örneğin evinizdeki karbondioksit aşırı düzeye ulaştığında mobil cihazınıza gelen uyarı ile evinizi havalandırmak üzere harekete geçebilirsiniz. Veya dışarıdaki havanın kalitesini ölçerek aktiviteleriniz için en uygun zaman dilimini değerlendirebilirsiniz. 

Ayrıca uygulama çevrimiçi veritabanına bağlanarak bölgenizdeki gerçek zamanlı hava kalitesini, hava durumunu, basınç değerlerini de ölçebiliyorsunuz. Cihazlar 4 adet AAA pil ile çalışıyor. Sistem 449.90 TL perakende fiyatı ile satışa sunuldu. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim