Anlık Bildirim

Google Pixel Slate, Windows 10 desteği ile gelebilir

Google'ın önümüzdeki hafta tanıtacağı yeni 2'si 1 arada cihazı ile ilgili çok önemli bir iddia ortaya atıldı. Yayınlanan yeni bir rapora göre Pixel Slate, Windows 10'u destekleyecek.
Google'ın ‘Nocturne’ kod adıyla geliştirdiği Pixel Slate'i önümüzdeki hafta tanıtması bekleniyor. Arama devinin 9 Ekim'de düzenleyeceği Pixel 3 lansmanında yeni 2'si 1 arada cihazını da duyurabileceğine yönelik söylentiler var. Yeni bir raporda Pixel Slate'in Windows 10 desteği sunabileceği belirtildi.
Söz konusu iddia doğruysa arama devinin yeni 2'si 1 arada Chromebook'u Linux, Android, Chrome OS ve Windows 10 gibi tüm ana işletim sistemlerinin uygulamalarını destekleyen ender mobil cihazlardan biri olacak. Pixel Slate'in çift önyükleme özelliği ile mi piyasaya sürüleceği yoksa bu özelliğin daha sonraki bir zamanda mı etkinleştirileceği henüz belli değil.

Chrome OS'a geçiş tereddütünü sonlandıracak

Şüphesiz ki cihaz Chrome OS işletim sistemine geçiş yapma konusunda endişelenen kullanıcılara bunu yapmaları için mükemmel bir fırsat sunacak. Zira yapmaları gereken işlemleri Chrome OS ile gerçekleştirmeleri mümkün olmadığında her zaman için aynı cihazda Windows 10 işletim sistemini çalıştırabilme şansları olacak.
Google Pixel Slate’in, şirketin yeni amiral gemisi akıllı telefonları ile birlikte 9 Ekim'de tanıtılması bekleniyor. Yani tüm detayları öğrenebilmemiz için önümüzde sadece bir hafta gibi kısa bir süre var.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim