Anlık Bildirim

Grup FaceTime özelliği macOS 10.14.1 sürümünde geri döndü

Apple'ın hazır olmadığı gerekçesiyle macOS 10.14 Mojave güncellemesinden çıkardığı Grup FaceTime özelliği işletim sisteminin son beta sürümüne yeniden dahil edildi.
Apple'ın iOS 12 ve macOS 10.14 Mojave'de sunduğu özelliklerden biri de Grup FaceTime'dı. Ancak şirket bu özelliği beta test sürecinin ortasında, hazır olmadığı gerekçesiyle mobil ve masaüstü işletim sistemlerinden çıkardı. Sonbaharda sunulacağı belirtilen özellik geri dönmüş gibi görünüyor.
Yayınlanan yeni bir rapora göre Grup FaceTime, macOS 10.14.1'in halka açık beta sürümünde ortaya çıktı. Bu da Apple'ın gecikmeye neden olan sorunları ortadan kaldırmış olabileceğini gösteriyor. Aynı zamanda Grup FaceTime özelliğinin kısa süre önce ilk iOS 12.1 beta sürümüne de geri döndüğünü belirtmek gerekir.

Grup FaceTime için geri sayım başladı

Söz konusu betala sürümleri kullanan herkes şu anda tam 32 kişiyle aynı anda FaceTime görüşmesi yapabilme olanağına sahipler. macOS 10.14.1 ve iOS 12.1 güncellemelerinin genel kullanıma sunulmasının ardından ise Grup FaceTime özelliğinin herkes için kullanılabilir hale gelmesi bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim