Anlık Bildirim

Best Buy, Google'ın yeni nesil Chromecast'ini daha piyasaya sürülmeden yanlışlıkla sattı

ABD merkezli elektronik eşya perakende zinciri Best Buy benzerine pek rastlanmayan bir yanlışlık yaparak daha piyasaya sürülmemiş Google'ın yeni nesil Chromecast'ini sattı.
Dünyanın en büyük elektronik eşya perakende zincirlerinden biri olan Best Buy, geçtiğimiz gün oldukça ilginç bir yanlışlığa imza attı. Bir reddit kullanıcısı 9 Ekim 2018 tarihinde piyasaya çıkacak olan yeni nesil Chromecast'i, Best Buy'dan satın almayı başardı.
Best Buy, ürünler piyasaya sürülmeden önce stoklama eğilimine sahip olan bir şiket olarak biliniyor. Zira bu strateji şirkete avantajlar sağlasa da, bu olayda olduğu gibi bazen dezavantaja da dönüşebiliyor. Reddit kullanıcısı GroveStreetHomie, geçtiğimiz gün bir Best Buy mağazasına gittiğini ve raflarda yeni bir Chromecast'in gözüne iliştiğini belirtiyor. Ambalajında ve özelliklerinde farklılıklar gören GroveStreetHomie, olayı şu şekilde özetledi:

Satmak zorunda kaldılar 

"Yeni televizyonuma bir Chromecast almak için daha önceden kararlaştırdığım üzere Best Buy'a gittim. Ardından raflarda ambalaj ve tasarımı daha öncekinden farklı olan bir ürünle karşılaştım. Önce Chromecast'in güncellenmiş bir versiyonu olduğunu düşündüm ancak daha sonra kasaya geldiğimde ürünü barkodla taradılar ve sistemde kayıtlı değildi. Daha sonra bunun 9 Ekim'de piyasaya çıkacak olan yeni nesil Chromecast olduğu anlaşıldı ve ürünü raftan aldığım için bana ikinci nesil Chromecast ile aynı fiyattan satmak zorunda kaldılar."
Yeni nesil Chromecast'in parlak plastik yerine mat bir görünüme sahip olduğu ve üstteki Chrome logosunun, ince bir G simgesi ile değiştirildiği belirtiliyor. Raporlara göre eski modelden biraz daha kalın olan cihazın, geçen ay sertifikalanan A4RNC2-6A5B model numarasına sahip olması yeni nesil olduğunu kanıtlıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim