Anlık Bildirim

Herkesin kullanımına uygun üç boyutlu yazıcı modeli The Micro, Kickstarter'da ciddi bir başarı elde etti

Son yılların kuşkusuz en çok konuşulan teknolojilerinden üç boyutlu yazıcılar, özellikle Kickstarter temelinde büyük destek buluyor ve gelişmeye devam ediyor. Bu desteğin sağlandığı en son üç boyutlu yazıcılardan The Micro ise, bugün başlatılmasına rağmen 50,000$'lık hedefini 243,366$ seviyesine getirmiş ve bitimine daha 29 gün kala an itibariyle yaklaşık 990 bağış toplamış durumda.
Bu başarısını herkesin kullanıma uygun şekilde hazırlanmış olmasıyla elde eden üç boyutlu yazıcı modeli The Micro, görsellerden de görüleceği gibi oldukça basit bir gövde yapısıyla geliyor ve bu gövdenin ufak olmasıyla istenilen her noktaya rahatlıkla konumlandırılabiliyor. M3D isimli özel yazılımıyla USB üzerinde bilgisayarlara bağlanabilen ve malzeme olarak PLA ya da ABS plastik kullanan yazıcı, firma tarafından belirtildiği kadarıyla 116mm yükseklik ile 109 x 133mm taban alanı seviyesinde 50-350 katman çözünürlüğüne sahip baskılar yapabiliyor. Bu değerler ile farklı vazo, gıda kalıpları ya da ciddi prototip parçaların üretilmesine imkan tanıyan The Micro, otomatik olarak tesviye ve kalibrasyon (Bu iki işlemin birçok diğer üç boyutlu yazıcı modelinde her baskıdan sonra yenilenmesi gerekiyor) yapmasıyla da büyük zaman kazandırabiliyor. Teknik altyapısı sayesinde düşük enerji harcayan ve bu sayede özellikle ev kullanımlarda tercih edilebilecek bir seçenek oluşturan ürün, gövde renk seçenekleriyle de farklı zevklere uygun çözümler ortaya koyuyor.
Yapılacak en az 250$ bağış ile 2015 Şubat ayında elde edilebilen üç boyutlu yazıcı modeli The Micro hakkında hazırlanan tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1200 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Diğer Bilim
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim