Anlık Bildirim

HIS, Radeon HD7800 IceQ X serisi ekran kartarını kullanıma sunuyor

AMD'nin yakın zamanda lanse ettiği Radeon HD 7800 serisi ekran kartları için özel tasarımlı modellerini piyasaya süren bir başka üretici de HIS oldu. Sadece AMD tabanlı ekran kartları hazrlayan ve bu açıdan firmanın ayrıcalıklı iş ortaklarından birisi olan HIS, IceQ serisi altında üç yeni model duyurdu ki bunlar;  HD 7850 IceQ X, HD 7870 IceQ X, ve HD 7870 IceQ iTurbo.
İlk iki modelde daha önceki ekran kartı jenerasyonlarında da kullanılan IceQ X soğutucusuna yer veren HIS, farklı olaraksa siyah ve gümüş renklerin kullanıldığı görünüm güncellemesine gitmiş. Yeni modellerden Radeon HD 7850 IceQ, 86MHz GPU ve 4800MHz bellek saat hızlarında göre yapıyor yani frekans tarafında AMD'nin belirlediği değerlere sadık kalındığını söyleyebiliriz.
HIS'in HD 7870 IceQ X modeliise 1000MHz GPU ve 4800MHz bellek saat hızlarında çalışıyor yani bu kartta özel tasarımına rağmen fabrika çıkışı standart saat hızlarında görev yapıyor. HIS HD 7870 IceQ iTurbo ise firmanın yeni soğutucu tasarımını kullanıyor. 8mm kalınlığında dört adet bakır ısı borusu ile donatılan Genel görünüm anlamında karta oldukça kaslı bir hava kazandıran soğutucunun, soğutma performans açısından da iddialı olduğuna dikkat çekiliyor. 
Yeni soğutucuya rağmen HIS, IceQ serisinin haberimize konu olan diğer iki modelinde olduğu gibi HIS HD 7870 IceQ iTurbo modeli de standart hızlarda yani 1GHz GPU ve 4.8GHz bellek frekansında görev yapıyor. HIS'in yeni kartlarını yakın zamanda yaygın satışa sunması bekleniyor.
HIS, Radeon HD7800 IceQ X serisi ekran kartarını kullanıma sunuyor
HIS, Radeon HD7800 IceQ X serisi ekran kartarını kullanıma sunuyor
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16752 kez okundu.
25 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
radeon
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim