Anlık Bildirim

Jean tutkunları Levi’s® dedi…

Jean tutkunları Levi's® dedi?

 

Nielsen Markalar Araştırması", Levi's®'ın tüketicilerin ilk aklına gelen markalar arasında yer aldığını ortaya koydu. Levi's® aynı zamanda Ipsos KMG Hazır Giyim Tüketim Endeksi"ne göre jean kategorisinde yüzde 13,4 payla pazar lideri konumunda bulunuyor.

 

 

Nielsen tarafından gerçekleştirilen "Nielsen Markalar Araştırması"na göre, jean'in yaratıcısı Levi's® ülkemizde ilk akla gelen markalar arasında yer alıyor. Kapsamlı bir çalışmayla hayata geçirilen ve tüketicilerin aklına ilk gelen markaları belirlemek amacıyla gerçekleştirilen araştırmada Levi's® bu yıl Türkiye'nin ilk aklına gelen 15 markadan biri konumunda.

Levi's®'ın bir diğer başarısını da Ipsos KMG Hazır Giyim Tüketim Endeksi" sonuçları ortaya koydu. Ipsos KMG tarafından 34 ilde 6.100 hanede yaşayan 25.000 tüketiciden alınan veriler doğrultusunda hazırlanan Ipsos KMG Hazır Giyim Tüketim Endeksi"ne göre, jean kategorisinde Levi's® pazar payı anlamında Türkiye'de bir numarada bulunuyor. Endekse göre Levi's® jean kategorisinde yüzde 13,4 payla pazar lideri konumunda.

Levi's® Türkiye Pazarlama Direktörü Önder Hasdemir, jean'in yaratıcısı Levi's®'ın yaklaşık 150 yıldır dünyada jean kategorisine yön veren bir marka olduğuna dikkat çekti: Bu başarının altında yatan en önemli nedenlerden biri, Levi's®'ın trendleri belirleyen yenilikçi yaklaşımı ve tabii ki kalitesi. Tüketicilere her sezon geniş ve seçkin koleksiyonlar sunuyoruz. Tüm yaş gruplarından kadın ve erkek tüketicilere yönelik ürünlerimiz ve aksesuarlarımızla Türkiye'nin dört bir yanında 350'nin üzerinde satış noktasında yer almaktayız. Uzun yıllardır sahip olduğumuz pazar liderliğini 2010'un ilk yarısında da korumayı başardık. Yılın ikinci yarısında önemli yenilik ve sürprizlerimizle pazar payımızı daha da artırmayı hedefliyoruz. Levi's®'ı tercih ettikleri için Türkiye'deki jean tutkunlarına teşekkür ederiz."

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim