Anlık Bildirim

LG’den Karne Hediyesi: LG WİNK QWERTY C305

LG'nin stil sahibi tasarımıyla göz dolduran, teknolojisi ile hayata hız katan yeni cep telefonu serisi LG Wink Qwerty C305, sömetrde gençlere güzel bir karne hediyesi vermek isteyenler için en uygun seçim!

Mobil iletişim sektörünün küresel lideri LG'nin yeni cep telefonu LG Wink Qwerty C305, sömestrde karne hediyesi almayı düşünenler için en uygun seçim olacak.

Beyaz – Turuncu, Siyah – Kırmızı, olmak üzere 2 farklı renk seçeneği ile sunulan Wink QWERTY C305, kullanıcılarının hayatına dinamizm ve renk katıyor. 2.0 megapiksel kamerası ile en güzel anları yakalayan C305, 2.4inç QVGA ekranıyla da bu anları sevdiklerinizle paylaşmanızı sağlıyor.

Şık QWERTY Klavye

Yeni Wink QWERTY C305, QWERTY klavyesi ile mesajlaşmayı son derece kolay bir hale getiriyor. Ergonomik tuş dizaynı yazım hatalarına son veriyor.

Sosyal Ağlara Hızlı Erişim

Yeni Wink QWERTY C305 geniş sosyal ağ desteği ile gençlerin birbirleriyle olan iletişimini çok daha eğlenceli bir hale getiriyor. Cihaz, Wi-Fi bağlantısı ile Facebook, Twitter gibi sosyal paylaşım sitelerine kolay ve hızlı bir şekilde bağlanmayı sağlıyor.

Hayatınızı Kolaylaştıran Özellikler

3.5mm standart kulaklık ve 4GB'ye kadar mikroSD hafıza kartı girişlerine sahip yeni Wink QWERTY C305, kullanıcılarına FM radyo veya MP3 çalar üzerinden müziğin keyfini yaşatıyor. Ayrıca anında e-posta özelliğiyle kolay ve hızlıca mesajlaşmayı sağlıyor. C305, 900mAh bataryasıyla da iletişimin keyfini uzatıyor.

Yeni LG Wink QWERTY C305, Şubat ayından itibaren Türkiye'de satışa sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim