Anlık Bildirim

Lenovo Jedi Challenges ile karanlık tarafa geçin

Lenovo Mirage AR zengin gerçeklik gözlüğü ile Star Wars heyecanını sanal ortamda yaşayabilirsiniz. Üstelik Kylo Ren ışın kılıcı ile artık karanlık taraf seçimi de var.

Geçen yıl Mirage AR adındaki aksesuar tarzı zengin gerçeklik gözlüğünü satışa sunan Lenovo, Jedi Challenges seti ile oldukça hoş bir tecrübe hazırlamıştı. Kullanıcıların Star Wars heyecanı yaşayabildiği Jedi Challenges şimdi karanlık tarafa geçiyor.

Kylo Ren Lightsaber özellikleri ve fiyatı

Akıllı telefon takarak kullandığınız Mirage AR gözlüğüne Bluetooth üzerinden Lightsaber bağlayarak sanal alemde heyecanlı tecrübeler yaşayabiliyorsunuz. Hem birebir kılıç dövüşlerini hem de orijinal seride gördüğümüz eğitim oyunlarını da oynayabiliyorsunuz. Bunun için uyumlu uygulamayı indirmeniz gerekiyor.

Set olarak satılan Jedi Challenges içerisinde gözlük ve ışın kılıcı yanında bir de takip merkezi yer alıyordu. Normalde bu set 199$ fiyat etiketine sahipti. Bunun yanına Kylo Ren kılıcı da eklendi.

Yeni üçlemede karanlık tarafın ikonik kılıcı olarak göze çarpan kırmızı temalı ışın kılıcı sayesinde Yoda gibi aydınlık tarafın savaşçılarına karşı mücadele verebileceksiniz. Bunun için Ekim ayında uygulamaya bir güncelleme gelecek. Kylo Ren Lightsaber hem ayrı paket olarak hem de ana paket ile birlikte satılacak. Fiyatı ise 100$ olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim