Anlık Bildirim

Lumia ailesinin yeni bütçe dostu üyesi karşınızda : Lumia 525


Lumia ailesinin yeni bütçe dostu üyesi karşınızda : Lumia 525

Nokia'nın Lumia ailesi ile birbirinden iddialı özelliklere sahip üst seviye akıllı telefonlarını görsek de aslında ailenin en başarılı modeli Lumia 520 olarak kabul ediliyor. Cihaz en ucuz Windows Phone 8 modellerinden biri olmakla birlikte ekosistemin neredeyse yüzde 25'i tarafından kullanılır hale geldi.

Nokia'nın bu bakımdan bir devam modeli üzerinde çalıştığı sık sık gündeme geliyordu. Lumia 525 adındaki bu model bugün resmiyete kavuştu.

Lumia 525'in selefinden çok büyük farkları olduğu söylenemez. Ancak 1GB RAM ile geliyor oluşu, Windows Phone 8 ekosisteminde kullanıcıları fazlasıyla rahatsız eden 512MB RAM kısıtlamasını aşması anlamına geliyor. Böylece Lumia 525, WP8 için yeni çıkan her türlü oyunu anında oynayabilecek.

Modelin depolama kapasitesi 8GB iken microSD kartlarla 64GB'a kadar artırılabiliyor. Ayrıca 7GB SkyDrive depolama alanı de hediye ediliyor. 

Bunun dışında modelde 4 inçlik 480x800 piksel çözünürlükte IPS-LCD ekran, 1GHz saat hızında çalışan Snapdragon S4 çift çekirdekli işlemci, 5MP çözünürlükte arka kamera, MixRadio çevrimiçi müzik servisi, çevrimdışı destekli HERE haritalar,  Bluetooth 4.0, WiFi, 9.9mm kalınlık şeklinde diğer özellikleri saymak mümkün.

Lumia 525 modeli ilk etapta Afrika, Ortadoğu, Asya Pasifik bölgelerinde satışa sunulacak. Fiyatının ise Lumia 520 ile hemen hemen aynı yani 599TL seviyelerinde olacağı tahmin ediliyor. Kesin çıkış tarihi ile ilgili bir bilgi yok. 
 
Lumia ailesinin yeni bütçe dostu üyesi karşınızda : Lumia 525

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4389 kez okundu.
40 kişi, toplam 47 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim