Anlık Bildirim

Oyuncu donanımları pazarında ilginç tasarımlara sahip ürünleri ile tanıdığımız Mad Catz, sıkı rekabet şartlarına dayanamadı ve iflasın eşiğine geldi. Borçlarını ödeyemeyen firma iflas ertelemesi talebinde bulundu.

Kaçınılmaz son

1989 yılında kurulan Mad Catz, uzun yıllar fare ve klavye birimleri geliştirdi. Rock Band gibi popüler oyunlara özel kontrolcüler de geliştiren firma ilginç tasarıma sahip R.A.T. serisi fare ve klavye setleri ile pazarda adını duyurdu.

Özellikle 2016 yılına girdiğimizde Mad Catz için zor zamanlar da başlamış oldu. Sıkı rekabet içerisinde faaliyet karında düşüş yaşayan firma zamanla borçlara yetişemez oldu. Aynı yıl yönetim kurulu özel bir komisyon oluşturarak stratejik ortaklık ve satış konularında alternatifler aramaya başladı.

Bununla birlikte firmaya ne bir ortak ne de bir alıcı bulunabildi. Kredi kuruluşları mevcut kredilerin ötesinde yeni borçlar vermek istemeyince kaçınılmaz son gelmiş oldu. Kurul da bunun üzerine iflas erteleme talebinde bulunmak zorunda kaldı.

Süreç boyunca firmanın borçları askıya alınacak ve iflastan kurtulmak için reçeteler masaya yatırılacak. Ayrıca firmanın tüm yöneticileri ve ofis çalışanlarının istifa ettiği ifade ediliyor. İflas erteleme sürecinde yeni bir yönetim firmayı kontrol edecek. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5275 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
mad catz, mad catz bankruptcy ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim