Anlık Bildirim

MakerBot, Digitizer Desktop 3D Scanner isimli üç boyutlu tarayıcı modelini duyurdu


Son zamanların popüler teknolojileri arasında yer alan üç boyutlu yazıcı modelleri konusunda çalışmalar gösteren firmalardan MakerBot, yaptığı resmi açıklama ile Digitizer Desktop 3D Scanner isimli üç boyutlu tarayıcı modelini duyurdu.
Kişilerin ellerinde bulunan gerçek objeleri üç boyutlu olarak taramaları ve ortalama olarak 12 dakika içerisinde dijital ortama (SLT dosya formatı) aktarmaları için hazırlanan Digitizer Desktop 3D Scanner, tarama işlemleri için lazer ve kamera sistemi kullanıyor. Objeleri motorlu yapısı sayesinde kendisi otomatik olarak döndürebilen ve 0.5 mm detay verebilen tarayıcı, şimdilik renkli ve parlak yüzeye sahip objelerin taramasını yapamıyor. Beraberinde gelen özel yazılım ile üst seviye program bilgisi gerektirmeden kullanılabilen Digitizer Desktop 3D Scanner, yapılan taramaların internet üzerinde paylaşılmasına da destek veriyor.
Sunduğu basit tarama işlemiyle dikkat çeken MakerBot Digitizer Desktop 3D Scanner üç boyutlu tarayıcı modeli, 1400$ fiyat etiketiyle firmanın resmi sitesi üzerinden satın alınabiliyor. Ürün hakkında hazırlanmış tanıtım videosunu direkt olarak aşağıda izleyebilirsiniz.
(MB)  
MakerBot, Digitizer Desktop 3D Scanner isimli üç boyutlu tarayıcı modelini duyurdu
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim