Anlık Bildirim

Mushkin'den dünyanın en hızlı USB belleği: Ventura Ultra

Mushkin'den dünyanın en hızlı USB belleği: Ventura Ultra
Önemli dosyalarımızı yanımızda kolayca taşımamıza olanak tanıyan USB bellekler gerek kapasite gerekse performans bakımından gelişmeye devam ediyor. ABD merkezli veri depolama çözümleri üreticisi Mushkin, dünyanın en hızlı USB belleği Ventura Ultra'nın lansmanını yaptı.
73.36 mm x 19.88 mm x 9.07 mm boyutlarında tasarlanan ve gövdesinde alüminyum materyal kullanılan Ventura Ultra'nın ihtiyaca göre 60 GB, 120 GB ve 240 GB depolama seçenekleri bulunuyor. 60 GB'lık model saniyede 455 MB'a varan okuma hızına, saniyede 430 MB'a varan yazma hızına; 120 GB'lık model saniyede 445 MB'a varan okuma hızına, saniyede 440 MB'a varan yazma hızına ve son olarak 240 GB'lık model saniyede 450 MB'a varan okuma hızına, saniyede 440 MB'a varan yazma hızına ulaşabiliyor. Sekiz kanallı mimari ve LSI SandForce üretimi kontrolcü desteğini arkalarına alan USB bellekleri, taşınabilir SSD olarak nitelendirmek mümkün.
Mushkin, USB 3.0 arayüzünü kullanan Ventura Ultra serisinin bugünden itibaren sevkiyatına başladı. Ancak firma, USB belleklerin fiyatına dair herhangi bir açıklama yapmamış.
Mushkin'den dünyanın en hızlı USB belleği: Ventura Ultra
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2213 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
usb bellek, mushkin
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim