Anlık Bildirim

OS X 10.8.5 için tamamlayıcı güncelleme yayınlandı

OS X 10.8.5 için tamamlayıcı güncelleme yayınlandı

Geçtiğimiz günlerde sizlerle detaylarını ilk defa paylaştığımız OS X 10.8.5'in tamamlayıcı güncellemesi Apple tarafından resmi olarak yayınlandı. Bir süredir çalışanlar tarafından kullanılan ve test edilen tamamlayıcı güncelleme, birçok önemli sorun gidermesini beraberinde getiriyor.

Eylül ayında yayınlanan OS X 10.8.5'deki kimi kullanıcıların karşılaştığı sorunlara çözüm getiren tamamlayıcı güncelleme, ayrıca iTunes'u 11.1.1 sürümüne yükseltiyor. Apple'ın resmi açıklamasına göre tamamlayıcı güncellemenin içerdiği hata gidermeleri ve iyileştirmeler şöyle:

  • 2013 ortası MacBook Air modellerindeki FaceTime HD kamerasının bazı uygulamalarda kullanımını engelleyen sorun çözümlendi
  • Bilgisayarların uyku moduna geçtikten sonra harici sürücülerin istem dışı çıkarılmasına sebep olan sorun giderildi
  • Uyku modundan sonra çalışmaya başlayan bilgisayarda HDMI üzerinden ses aktarımını engelleyen sorun ele alındı
  • USB Bluetooth adaptörlerinin çalışmasına engel olan sorun giderildi
  • iTunes Extra'ların yanlış gösterilmesine sebep olan hata ile silinen podcastlerle ilgili sorun giderildi (iTunes 11.1.1)

Eğer hali hazırda OS X 10.8.5 kullanıyorsanız, aşağıdaki ilk bağlantıdan tamamlayıcı güncellemeyi bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Eğer OS X 10.8.5'e henüz geçiş yapmadıysanız, tamamlayıcı güncellemeyi de içeren OS X 10.8.5'i son iki bağlantıdan indirebilirsiniz:

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim