Anlık Bildirim

Panasonic, İsveç'te düzenlediği Dijital Görüntüleme Semineriyle gövde gösterisi yaptı!

Panasonic, İsveç?te düzenlediği Dijital Görüntüleme Semineriyle gövde gösterisi yaptı!

Panasonic, İsveç'te düzenlediği Dijital Görüntüleme Semineriyle gövde gösterisi yaptı!

Panasonic Lumix fotoğraf makineleri ve Panasonic video kameralarındaki yenilikler Panasonic'in teknolojideki hakimiyetinin de göstergesi oldu!

Görüntüleme teknolojilerinde inovasyon lideri Panasonic, 6-7 Temmuz tarihlerinde İsveç'in Stockholm kentinde düzenlenen Panasonic Dijital Görüntüleme Semineri'nde alandaki son yenilikleri tüm dünyayla paylaştı. Yeni Panasonic Lumix fotoğraf makinelerinin yanı sıra dünyanın en hafif   Full HD video kamerası ve yeni nesil mobil video kamerası da büyük beğeni topladı.

Panasonic Lumix fotoğraf makinelerinin ortak noktası olan Akıllı Otomatik (iA) özelliği, yeni geliştirilen işlevleri entegre etmesiyle dikkat çekerken, farklı ihtiyaçlara çözüm sunan yaratıcı özellikler de teknolojinin geleceğine dair ipuçları sundu.

Dış mekan fotoğraf makinelerinde yeni nesil:  Panasonic Lumix FT10!
Fütüristik tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken 14.1 megapiksel çözünürlüğündeki Panasonic Lumix FT10 tüm zor koşullara meydan okuyan bir fotoğraf makinesi. İnce gövdesinde 4x optik zum barındıran FT10, 3 metre derinliğe kadar suya, -10 dereceye dek donmaya ve toza dayanıklı yapısıyla ‘outdoor' makinelerin ‘Rambo'su olmaya şimdiden aday.
Panasonic Lumix FT10, Türkiye'de Eylül ayından itibaren 850 TL ile tüketicinin beğenisine sunulacak.

Hibrid fotoğraf makinelerinde müthiş parlak bir fikir: Süper parlak lensiyle Panasonic Lumix FX700!
14.1 megapiksel çözünürlüğündeki, 5x optik zumlu FX700, hassas çekim ortamlarında bile bulanıklık sorununu ortadan kaldırıyor. 24 milimetre ultra geniş açılı süper parlak LEICA DC VARIO-SUMMICRON lensiyle bakışları üzerine toplayan Panasonic Lumix FX700, yüksek deklanşör hızı sayesinde düşük ışıklı ortamlarda bile net ve canlı görüntüler yakalıyor.
Türkiye'de Eylül ayı itibariyle satışa çıkacak olan Panasonic Lumix FX700'ün tavsiye edilen satış fiyatı yaklaşık 1.000 TL olacak.

24x optik zum ve Full HD video kayıt özelliğiyle gözün göremediklerini yakalayan makine: Panasonic Lumix FZ100!
Popüler Panasonic Lumix FZ serisinin 14.1 megapiksel çözünürlüklü bu üyesi, alanının en yüksek hızına sahip bir MOS sensörle donanmış olarak geliyor. Çıplak gözle görülemeyen hareketleri yakalayabilen Panasonic Lumix FZ100, Akıllı Zum ile 32x gücüne çıkan zumu ve mükemmel video kayıt özellikleriyle adeta bir taşla iki kuş vuruyor.
Panasonic Lumix FZ100, Türkiye'de Eylül ayından itibaren 1499 TL ile tüketicinin beğenisine sunulacak.

Her koşula uyum sağlayabilen bir makine:  Panasonic Lumix FZ45!
14.1 megapiksel çözünürlüğündeki Panasonic Lumix FZ45, Akıllı Zum ile 32x'e çıkabilen 24x zum gücü ile hem fotoğraf çekimi hem de HD video kayıt için ideal bir fotoğraf makinesi. Sonic Speed AF özelliği ve yüksek hızlı başlatma süresi, Panasonic Lumix FZ45'i alanının en hızlı tepki süresine sahip makinesi yapıyor.
Panasonic Lumix FZ45, Türkiye'de Eylül ayından itibaren 1099 TL ile tüketicinin beğenisine sunulacak.

Fotoğrafseverlerin merakla beklediği makine: Panasonic Lumix LX5!
Kompakt fotoğraf makinesi alanında yeni bir kategori yaratan LX serisinin bu yeni üyesi, daha da geliştirilmiş yüksek hassasiyetli CCD teknolojisiyle dikkat çekiyor. Profesyonellerin ve deneyimli amatörlerin kullanacağı bir cep makinesi olarak tasarlanan Panasonic Lumix LX5, efsaneler arasında yerini alacağa benziyor.
Panasonic Lumix LX5, Türkiye'de Eylül ayından itibaren 1499 TL ile tüketicinin beğenisine sunulacak.

Panasonic Türkiye Optik Ürünler Grup Müdürü Evren Köksal, Dijital Görüntüleme Semineri ve Panasonic'in yeni ürünleriyle ilgili olarak şu yorumu paylaşıyor: “Bu seminer gibi etkinlikler sayesinde tüketiciler, Panasonic'in, yenilikleri ürünlerinde sunmakla kalmayıp teknolojiyi yaratan ve sürekli ilerleten bir marka olduğunu görme fırsatına kavuşuyor. İnovasyondaki liderliğimizin tüketiciye yansıması olarak gördüğümüz ürünlerimiz ise İsveç'te herkesten tam not aldı. Yeni Panasonic Lumix fotoğraf makinelerimizin yanı sıra video kameralarımız ve dünyanın ilk 3D tüketici video kamerası da pek yakında Türk tüketicileriyle buluşacak.” 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim