Anlık Bildirim

Polaroid çocuklara yönelik tabletini CES 2013 fuarında tanıtacak


Yeni Android işletim sistemli dijital kameralarını CES 2013 fuarında tanıtması beklenen Polaroid'in, çocuklara yönelik bir tablet modeli hazırlığında olduğu firma tarafından duyuruldu.

CES 2013 fuarına gelecek olan Polaroid'in yeni PTAB750 tablet modeli etkileşimli ve dayanıklı olması ile ön plana çıkıyor.

7 inçlik 800 x 480 piksel çözünürlükte kapasitif bir ekran kullanan tablet Cortex-A8 tabanlı 1GHz saat hızında çalışan bir işlemciye yer veriyor. 512MB DDR3 RAM, 8GB depolama kapasitesi, SD kart girişi, Android 4.0 işletim sistemi, 2MP arka kamera, WiFi, 3500mAh batarya, önyüklü gelen çocuk gelişimine yöenlik 35 uygulama diğer özellikleri arasında.

Tablet, CES 2013 Tablet, E-okuyucu ve Mobil Bilişim ürünleri dalında tasarım ve mühendislik ödülüne layık görüldü. Tablet Play mağazası yerine filtrelenmiş uygulamaların sunulduğu App Shop uygulama mağazası ile geliyor. Kids Vids video uygulaması, Kids Cam kamera uygulaması, Music Studio, Draw çizim uygulaması gibi çocuk gelişimine yönelik pek çok yapım tablette ön yüklü olarak geliyor.

Tabletteki ekran kilidi, çocuklar video izlerken ekranı ve tuşları kilitleyerek, olası dokunmalara karşı kesintisiz bir video izleme tecrübesi sunuyor.

Çocukların kitap okumasına yönelik olarak ise farklı çevrimiçi mağazalardan çocuk kitapları satın alabilme, manuel okuma veya sayfaların otomatik olarak okunduğu ve çevrildiği etkileşimli kitaplar gibi imkanlar sunuluyor.

PTAB750 tablet, standı ile birlikte 150$ fiyat etiketiyle satışa sunulmuş durumda. Uluslararası sevkiyat ile ilgili şimdilik herhangi bir bilgi yok. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim