Anlık Bildirim

ROCCAT etkileyici görünüme sahip Vulcan klavye serisini duyurdu

ROCCAT Vulcan klavye serisi yanardağ hissiyatı veren aydınlatmalı şeffaf tuşları ile dikkat çekiyor. Oyuncuların beğeneceği klavye serisi üst seviyeye hitap ediyor.

Dikkat çekici çevre bileşenleri ile yakından tanıdığımız ROCCAT, Computex 2018 fuarında etkileyici görünüme sahip Vulcan klavye serisini duyurdu. Yeni seri adı gibi yanardağ hissiyatı veriyor.

ROCCAT Vulcan özellikleri ve fiyatı

ROCCAT yeni klavyesinde kendi geliştirdiği Titan Switch Tactile mekanik tuşlarını kullanmış. Yüksek kaliteli malzemeler sayesinde mekanik parçalanma azaltılırken, yazılım desteği ile yüzde 20 daha hızlı sinyal iletimi elde edilmiş. Tuşlar firmanın AIMO aydınlatma ekosistemi ile uyumlu.

Şeffaf tuşlar sayesinde oldukça etkileyici renk efektleri verebildiğiniz klavye serisi bu açıdan dikkat çekici. Anodize edilmiş alüminyum üst plaka dayanıklılığı arttırırken manyetik olarak çıkarılabilen bileklik de konfor sağlıyor.

ROCCAT Vulcan klavyeler Vulcan 80 modeli 130$, Vulcan 100 AIMO modeli 150$, Vulcan 120 AIMO modeli 160$ olarak sonbahar aylarında satışa sunulacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim