Anlık Bildirim

Ramos'tan Intel işlemcili 4 yeni tablet modeli

Ramos'tan Intel işlemcili 4 yeni tablet modeli


Ülkemizde de tanınan bir marka olan Çinli Ramos, ülkesinde gerçekleştirdiği görkemli bir etkinlikle tamamının Intel işlemcilerden gücünü aldığı yeni Android tablet serisini duyurdu.

Daha önce de ARM ve Intel tabanlı işlemcilere tabletlerinde yer veren Ramos, yeni modellerinde Clover Trail+ platformunun amiral gemisi 2GHz saat hızında çalışan Atom Z2580 işlemcisini kullanıyor. Grafik birimi ise 533MHz hızında çalışan Power VR SGX 544. 

Modeller ekran boyutlarına göre isimlendirilmiş. Ramos i8 modeli 8 inçlik, Ramos i9 modeli 9 inçlik, Ramos i10 modeli 10 inçlik, Ramos i12 modeli ise 11.6 inçlik ekran boyutlarına sahip. Ramos i8 modelinde 1GB RAM, 16GB depolama kapasitesi ve 1280x800 piksel çözünürlük yer alıyor. Diğer modellerin hepsinde 2GB RAM, 5MP çözünürlükte arka kamera, 16GB depolama kapasitesi ve Full HD ekran yer alıyor. Modellerin işletim sistemi Android 4.2.2.

Gelecek ay itibariyle satışa sunulacağı belirtilen modellerden Ramos i8'in beklenen fiyatı 199$ iken, Ramos i9'un fiyatı ise 279$.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1140 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim