Anlık Bildirim

Samsung Apple'ı patent davasındaki delilleri manipüle etmekle suçluyor


Apple’ın Samsung’u iPad ve iPhone cihazlarındaki bazı patentleri ihlal ettiğine dair açmış olduğu pek çok dava, S II modeli dahil pek çok Galaxy serisi akıllı telefon ve Tab 10.1 tabletini ABD, Avrupa ve diğer pek çok ülkede yasaklanmasını talep ediyor. 

Samsung’un mobil cihaz satışını her yönden sekteye uğratacak bu davalarda Tab 10.1 modeli şimdiden Avustralya’da satış geçici olarak yasaklanırken , bir süre yasaklandıktan sonra jürinin karar vereceği tarihe kadar AB ülkelerinde de Almanya hariç satışa izin verildi. 

Son olarak Hollanda Lahey’de dava açan Apple Samsung’un Galaxy serisinin yasaklanmasını talep etti.

Ancak son günlerde ortaya çıkan spekülasyonlar Apple’ın delilleri manipüle ettiği konusunda oldukça ısrarcı. Önce Tab 10.1 arayüzünün Photoshop ile daha çok iPad modeline benzetildiği iddia edilmişti. Şimdi ise Galaxy S modelinin boyutunun biraz daha küçültüldüğü iddia ediliyor.

Hollandalı WebWereld sitesine göre Samsung avukatları Lahey mahkemesine Apple’ın sunduğu Galaxy S ve iPhone 3GS modelinin karşılaştırıldığı delillerde manipülasyon yapıldığı gerekçesiyle itirazda bulundu. 

Delillere göre Galaxy S ve iPhone 3GS aynı boyda ancak gerçekte Galaxy S 7mm daha uzun. Avukatlar bu yüzden Apple’ı mahkemeyi yanıltmakla suçluyor. İlerleyen haftalar patent davasının seyri açısından önemli kararlara şahitlik edecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5110 kez okundu.
29 kişi, toplam 32 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
samsung galaxy s
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim