Anlık Bildirim

Samsung Electronics IFA 2010'da 3D Toplam Ürün Çözümlerine Yenilerini Ekledi

Samsung Electronics IFA 2010'da 3D Toplam Ürün Çözümlerine Yenilerini Ekledi

Yeni 3D Televizyonlar ve Blu-ray Ev Sinema Sistemleri Artık Evde Bambaşka bir 3D Deneyimi Sunuyor 

Samsung Electronics, IFA 2010'da Avrupa pazarı için yeni geliştirdiği 3D toplam çözüm ürünlerini sunarak, kullanıcılara evde mükemmel bir 3D eğlence deneyimi yaşatıyor. Samsung, 65 inçlik yeni Full HD 3D LED TV modeli, yeni Blu-ray ev sinema sistemi, üç boyutlu televizyon pazarında, yılın ilk yarısında bütün dünyada altı yüz bin üç boyutlu televizyon satışıyla sağlamış olduğu lider konumunu güçlendirdi.

Samsung'un en son geliştirmiş olduğu 3D özellikli HD televizyonlar ile yeni Blu-ray sistemleri dünyanın en gelişmiş 3D ev eğlence ürün portföyünün son yenilikleri. Samsung, mükemmel 3D deneyimi sağlamak için genişletilmiş 3D televizyon ürün portföyü ile patentli teknolojiler, yenilikçi tasarım ve daha geniş ekranlar gibi özellikler sunuyor.   

Samsung Görüntü Sistemleri Birimi Başkanı olan BK Yoob, "3D ürünleriyle sunmuş olduğumuz toplam çözümlerimizle, kullanıcılar kişiselleştirilmiş, mükemmel ve tam bağlantılı bir deneyimin keyfini yaşayabilirler" diyor. "Smart TV bunu vaat ediyor ve biz de bu vaadi yerine getirmek için çalışıyoruz."

 

Dünyanın En Geniş Ekranlı Full HD 3D LED Televizyonu
Samsung'un yeni LED C8000 modeli 65 inçlik ultra ince ekranıyla dünyanın en geniş Full HD 3D LED televizyonudur. Bu yeni model, ince görüntüsünün yanı sıra Samsung'un patentli üç boyutlu işlemcisi, Precision Dimming teknolojisi ve 800 CMR hareket berraklığı ile üstün bir görüntü kalitesi sağlar. Evde mükemmel bir 3D deneyimi sunan LED C8000 TV, ayrıca Samsung Apps ile WiFi uyumludur. Böylece tüketiciler evde mevcut olan en geniş ekranda sınırsız sayıda uygulamanın tadını çıkarırlar.  

Seri / Model

Ebat (inç)

UE65C8000

65

 

Blu-ray Ev Sinema Sistemi Eşsiz Bir 3D İzleme Deneyimi Sunuyor  
Samsung'un yeni ince HTS-9950W modeli, şaşırtıcı oranda gerçeğe eşdeğer performansı ve sofistike tasarımıyla ev sineması kavramına yeni bir boyut kazandırıyor.  Ürün, modern metalik ayrıntılarıyla, ödüllü LED 9000 serilerinin daha üstün bir devamı niteliğinde.  HTS-9950W organik dokunuş kontrollü düğmeleri, birinci kalite ses kontrol düğmesi ve diski otomatik olarak içine çeken slot-in disk yükleme özelliği sunuyor. 7.1 kanallı, çok boyutlu surround ses sistemine dokunmatik bir uzaktan kumanda, dört adet yerde durabilen hoparlör, iki uydu hoparlör, bir merkezi birim, titreşim giderici çözümlü aktif bir sub woofer ve iki HDMI girişi dahildir. HTS-9950W kablosuz bir LAN adaptörü içerir. Böylece Samsung Apps ya da Samsung Allshare üzerinden DNLA sertifikalı tüm araçlardan erişeceğiniz içeriği televizyonda izleyebilirsiniz.

Seri / Model

HTS-C9950W

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim