Anlık Bildirim

Samsung Windows 8 tabletleri eBay'e düştü


Microsoft'un geçtiğimiz hafta yeni işletim sistemi Windows 8'i görkemli bir etkinlikle tanıttığı BUILD konferansında katılımcılara uygulama geliştirmeleri için Samsung üretimi tabletler dağıtılmıştı.

Core i5 2476M 1.6 GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemci, 11.6 inç 1366 x 768 çözünürlüğünde Super PLS ekran, USB, HDMI ve Ethernet gibi bağlantılar sunan tablet 5000 adet dağıtılmıştı ve satışa sunulmayacaktı. Tablet IFA 2011 fuarında tanıtılan Samsung 7 serisinin modifiye edilmiş bir versiyonuydu.

Ancak tableti uygulama geliştirmek için değil para kazanmak için kullanmak isteyen bazı katılımcıların ürünü eBay üzerinden satışa sunduğu bildirildi.Samsung Windows 8 Developer PC adındaki model 2000£ civarında bir rakama hemen al seçeneğiyle açık artırmaya sunulmuş durumda.

Tablet üzerinde çalışan bir uygulama bulunmuyor ve Windows 8 geliştirici sürümü yüklü. Ancak meraklıları için tabiki kaçırılmayacak bir fırsat. Zira dünyanın ilk Windows 8'li tableti olma özelliğini taşıyor. Ayrıca 2 yıllık 2GB internet kullanımı da içerisinde.

Türk Lirası karşılığı olarak 5000 tl gibi bir miktara tekabül eden tablet için bu parayı gözden çıkaran meraklıları mecvut mu bunu açık artırma süresi bittiğinde görebileceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6575 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, eBay
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim