Anlık Bildirim

Sapphire düşük profilli Radeon HD 7750 modelini hazırladı

Sapphire medya bilgisayarları için hazırladığı düşük profilli Radeon HD 7750 modelini kullanıma sunmaya hazırlanıyor. Geleneksel ekran kartlarına kıyasla daha kısa boyutlu baskılı devre kartı kullanan ekran kartı, AMD'nin 28nm üretim teknolojisiyle geliştirdiği Cape Verde grafik yongasını kullanıyor ve bu sayede DirectX 11.1 desteği de sunuyor. 
Micro-ATX ve Mini-ITX anakartlarla kullanılacak şekilde tasarlanan ekran kartı, 2+1+1 fazlı VRM tasarımı ile destekleniyor ve grafik ünitesini besleyen fazlar için üst seviye sürücü-MOSFET'ler kullanılıyor. Cape Verde grafik yongasının karakteristik özelliklerini koruyan ekran kartı, 128-bit bellek veri yolu desteği, 1GB GDDR5 bellek ve 512 paralel işlem birimiyle geliyor.
Grafik işlem birimi 800MHz'de çalışan düşük profilli ekran kartında bellekler ise 4500MHz'de görev yapıyor. Yeni nesil UVD motoru ile piyasada yaygın olarak kullanılan video formatları için donanımsal hızlandırma desteği sunan ekran kartı, ayrıca GPGPU yetenekleri ile uyumlu yazılımlarda hızlandırma yapabiliyor. Görüntü aktarımı için çift DVI, DisplayPort ve HDMI konnektörleri ile desteklenen ekran kartının son kullanıcı satış fiyatı ise açıklanmadı. 
  Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10314 kez okundu.
12 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
radeon
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim