Anlık Bildirim

Software AG, 2010 SD Times 100 listesinde

Software AG, 2010 SD Times 100 listesinde

SD Times, Software AG?yi yazılım sektörünün lider ve yenilikçi kuruluşu olarak konumlandırdı. Software AG, servis odaklı mimari (SOA) ve ara katman yazılımı çözümleriyle öne çıkarıldı.

Software AG, yazılım sektörünün lider, yenilikçi ve etkili kuruluşlarını öne çıkaran 2010 SD Times 100 listesine dahil edildiğini açıkladı. Servis Odaklı Mimari (SOA) ve Ara Katman Yazılımı kategorisinde birinci olan Software AG, bu alandaki gücünü bir kez daha ispatladı. Alınan sonuç, özellikle şirketlerin verimliliği artırma ve daha hızlı yenilik yapma baskısıyla karşı karşıya kaldığı dönemlerde katma değerli ileri teknolojilere verilen önemi gösteriyor.   

Software AG CEO?su Karl-Heinz Streibich, konu hakkında şunları söylüyor: "Software AG, yazılım sektörünün en dinamik şirketlerini belirleyen SD Times 100 listesinde yer almaktan mutluluk duyuyor. Özellikle SOA ve Ara Katman Yazılımı kategorisinde tanınmak gurur verici. SOA karmaşık bir konu olsa da, doğru bir biçimde uygulanmış bir SOA, kurum genelinde iş süreçlerini desteklemek için yeniden kullanılabilen ve birleştirilebilen esnek servislerle sonuçlanabiliyor. SOA, çevikliği artırıyor, müşteri ve pazarın taleplerine daha güçlü yanıt verilmesini mümkün kılıyor ve verimliliği önemli ölçüde yükseltiyor."

Dünyanın önde gelen şirketleri (Global 2000?in üçte ikisinden fazlası), kanıtlanmış bir entegrasyon platformu, tam yaşam döngüsü yönetişimi, gerçek zamanlı görünürlük, anabilgisayar ve B2B (işletmeden işletmeye e-ticaret) entegrasyon yetenekleri içeren, SOA destekli altyapılar geliştirmek için Software AG teknolojisinden yararlanıyor.  

2003 yılından bu yana SD Times?ın editörleri tarafından derlenmekte olan SD Times 100, her yıl yazılım geliştirme sektörünün liderlerini belirleyen bir liste. SD Times Gazetesi, yazılım geliştirme sektörünü konu alıyor, 15 günde bir yayınlanıyor ve 131 ülkede 60.000?i aşkın aboneye ulaşıyor.

SD Times Yayın Yönetmeni Alan Zeichick, konu hakkında şunları söylüyor: "SOA ve ara katman yazılımı alanındaki yenilikçi çözümlerinden dolayı Software AG?yi SD Times 100 listesine dahil ettik. 2010 SD Times 100?ü seçerken, her şirketin ürün ve hizmetlerini, yazılım geliştirme yöneticileri nezdindeki itibarını, sektöre sunduğu yeni fikirleri ve düşünce liderliğini dikkatle inceliyoruz. Software AG gibi firmalar sayesinde, yazılım geliştirme sanatı ve bilimi, hızla gelişmeye devam ediyor."

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim