Anlık Bildirim

Sparkle GeForce GT 520 1GB/2GB DDR3 Yarim Boy (Low Profile) Grafik Kartlari ile Giris Seviyesine DX11 Destegini Getiriyor

 

Sparkle GeForce GT 520 1GB/2GB DDR3 Yarım Boy (Low Profile)Grafik Kartları ile Giriş Seviyesine DX11 Desteğini Getiriyor?

Profesyonel ekran kartı üreticisi ve sağlayıcısı Sparkle Computer Co.,Ltd., bugün SPARKLE GeForce GT 520 1GB/2Gb DDR3 Yarım Boy (low profile) yapıda grafik kartlarını anons ederek, giriş seviyesinde DX11 desteğini ve HD video deneyimini son kullanıcılara sundu.

Muhteşem DX11 Grafikler

Modern DX11 oyunları ve 3D uygulamaları günümüzde her zamankinden daha fazla grafik performansına ihtiyaç duyuyor ve en basit şekliyle söylemek gerekirse entegre grafik arabirimlerde bu performansı sağlamaktan çok uzakta. DirectX 11 ve Shader Model 5 Desteği yanısıra SPARKLE GerForce GT520 grafik kartı 48 CUDA çekirdeğine sahip ! Eğer popüler DX11 oyunlarından Dirt2, Metro 2033, Lost Planet 2, Battlefield: Bad Company 2 yada benzerlerinden birini oynamak istiyorsanız SPARKLE GeForce GT 520 giriş seviyesi bilgisayarınız için çok iyi bir seçim olacaktır.

Daha Fazla Güç Tasarrufu Daha Fazla Para Tasarrufu demektir.

Geliştirilmiş güç-tasarrufu teknolojisi sayesinde SPARKLE GeForce GT 520 daha az güç tüketimi ve performans artışını birarada sunuyor. Geliştirilmiş 40nm yapı sayesinde güç tüketimi ve GPU çekirdek ısısı belirgin şekilde düşüyor ve grafik kartını verimli şekilde düşük güçte çalışan ve az enerji harcayan bir ürün haline getiriyor.

2048MB DDR3 Video Bellek

Günümüzün Crysis2, Stalker: Call of Pripyat, Battlefield: Bad Company 2 gibi popüler oyunları, bump texture ve transparent texture gibi uygulamaları  karakterlerin yüzlerini tanımlamak ve gerçekçi oyun sahneleri derlemek için fazlasıile geniş sayıda kullandıklarından dolayı yüksek video bellek kapasitelerine ihtiyaç duyarlar. Normal şartlarda bu oyunlar için en az 512MB video bellek gerekirken SPARKLE GeForce GT520,  2048MB gibi geniş ve yeterli DDR3 video hafızası ile oyunlar için en uygun platformu oluşturur.

Tek Slot Soğutma Çözümlü Yarım Boy Dizayn

SPARKLE GeForce GT520 yarım boy yüksekliğinde PCB genişliğine sahiptir. 6cm.olan yüksekliği, standart grafik kartlarının yarısı kadardır ve bu yapısı sayesinde 3DPC, SFF ve HTPC için en uygun çözümlerden biridir. Son kullanıcıların kısıtlı yerleri ve tam boy grafik kartlarının uyum problemleri yüzünden yaşadıkları sıkıntıları ortadan kaldırarak, tek slot genişliğindeki soğutma yapısı, uygun yüksekliği ve kasa uyumu sayesinde kullanıcıların kompakt dizayn ihtiyaçları için en uygun çözümü oluşturur. Kart üzerindeki kaliteli fan, yüksek seviyede hava akımı oluşturarak kart üzerinde ısıyı kolay ve hızlıca uzaklaştırıp ısıyı düşürür. Sahip olduğu hız modülasyonu mekanizması ile en yüksek hızda bile sessiz bir çalışma ortamı sunarken, fan ömrününde uzun olmasında etkilidir. Paket içerisinde ayrıca ATX kasalar için uyumlu tam boy arka panelde gelmektedir.

Windows 7 Desteği

Grafik kartı pazarının lider üreticilerinden biri olarak SPARKLE, Microsoft ile yakın bir işbirliği içinde ekran kartlarının tam kapasiteli olarak tüm özelliklerinin ve fonksiyonlarının kullanılması ve Windows 7 üzerinde geliştirilmesi üzerinde çalışmaktadır. Eğer PC nizi fotoğraflarınızı zenginleştirmek, videolarınızı izlemek yada değiştirmek, oyun oynamak yada en azindan hızlı ve kaliteli grafik arabirimin tadını çıkarmak için kullanacaksanız SPARKLE GeForce GT 520 sizin için en uygun seçimlerden biri olacak ve Windows 7 üzerinde çok kaliteli bir görüntü deneyimi sunacaktır.

3ncü Nesil PureVideo HD

High-definition video çözücü ve art işlemci eşsiz görüntü kalitesi, akıcı görüntü ve doğru renkleri sunmaktadır.

OpenGL 4.1 Optimizasyonu ve Desteği

OpenGL uygulamalarda en yüksek uyumluluk ve performans.

Doğal HDMI 1.4a desteği ve HDMI Ses

xvYCC, Deep color ve 7.1 dijital çevresel ses desteği dahil HDMI 1.4a için tamamen bütünleşik destek. High-definition ses aktarımı spdif kablolamaya gerek olmadan sağlanmaktadır.

 

Teknik Özellikler

Model Numarası

SXT5201024S3LNM
SXT5202048S3LNM

Grafilk İşleme Ünitesi

NVIDIA GeForce GT 520

Çekirdek Hızı

810 MHz

Hafıza Tipi

1024MB DDR3
2048MB DDR3

Hafıza Arabirimi

64-bit

CUDA Çekirdeği

48

Stream İşlemci Hızı

1620 MHz

Bus Yapısı

PCI-Express 2.0

RAMDAC

400 MHz

Çıkışlar

HDMI x1
Dual link DVI x1
CRT x1

 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim