Anlık Bildirim

SteelSeries’den özel PUBG ekipmanları

Steelseries’in popüler oyuncu çevre birimleri PUBG havasına büründü. Arctis 5 PUBG Edition, Apex M750 TKL PUBG Edition ve Rival 310 PUBG Edition sınırlı sayıda üretildi.

Oyun dünyasının popüler hayatta kalma yapımlarından PUBG, SteelSeries’in sınırlı sayıdaki oyuncu ekipmanlarında kendisine yer buluyor. Özel PUBG serisinde 3 farklı ekipman mevcut.

PUBG ile ortaklık yapan SteelSeries; kulaklık, klavye ve fareden oluşan özel serisini satışa sunuyor. Ekipmanlar popüler oyunun özel görselleri ile bezenmiş durumda. Yılın başlarında da PUBG QcK+ mousepad satışa sunulmuştu.

Arctis 5 PUBG Edition

Popüler Arctis 5 adındaki USB 7.1 kanal kulaklık modelini temel alan PUBG versiyonunda Prism RGB aydınlatma ve ClearCast mikrofon yer alıyor. Kulaklık 140 Avro fiyat etiketine sahip. Arctis 5 ülkemizde 700TL civarındaydı ancak PUBG sürümü muhtemelen 1000TL’yi hayli geçecek.

 

SteelSeries’den özel PUBG ekipmanları Tam Boyutta Gör

Apex M750 TKL PUBG Edition

Yine Apex M750 TKL oyuncu klavyesini temel alan özel sürüm, bazı tuşları üzerinde PUBG ikonları barındırıyor. WASD tuşları ise ok işaretli gümüş kaplamalar ile değiştirilmiş.

Yine RGB aydınlatması olan Apex M750 TKL oyuncu klavyesi QX2 düzlemsel mekanik anahtarlar barındırıyor. Fiyatı ise 150 Avro olacak. Orjinal sürüm ülkemizde 700TL civarındaydı.

 

SteelSeries’den özel PUBG ekipmanları Tam Boyutta Gör

Rival 310 PUBG Edition

TrueMove3 sensör ile yüksek performans gösteren Rival 310 PUBG Edition oyuncu faresi Prism RGB aydınlatma desteğine sahip. Farenin üst kısmında Air Drop sandığı logosu var. Fiyatı ise 80 Avro. Bunun yanında QcK+ PUBG Edition 25 Avro civarında.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim