Anlık Bildirim

Türkiye'deki kullanıcılar iOS6'nın hangi özelliklerinden faydalanabilecekler?

19 Eylül'de yayınlanacak olan iOS6 birçok yeni özellik ile birlikte geliyor. Ancak, iOS6 ile birlikte gelen özelliklerin bazıları belli bölgelerde çalışabileceği için kullanıcılar sadece kendi bölgelerindeki hizmetlere paralel olarak cihazlarından verim alabilecekler.

Konuyla ilgili olarak Apple'ın hazırlamış olduğu iOS6 yerel uyumluluk sayfasında cihaz sahiplerinin bölgelerinde kullanabilecekleri Haritalar, Siri, iTunes ve Appstore gibi hizmetler konusunda bilgiler veriliyor. Apple'ın mobil cihazlarının ulaştığı ve hizmet verdiği birçok ülkenin yer aldığı listede Türkiye'de yerini alıyor. iOS6 ile birlikte ülkemizdeki kullanıcılar Apple'ın yeni Haritalar uygulamasından standart haritalar, uydu görüntüleri, yol tarifleri, navigasyon ve yerel aramalar gibi hizmetlerden düzgün bir şekilde faydalanabiliyor. Apple'ın sesli asistanı Siri'nin henüz Türkçe dil desteğini sunmamasıyla birlikte ülkemizde Siri hizmetlerinin hiçbiri kullanılamıyor. Kendi içerisinde büyük bir ekosistem oluşturan iTunes mağazası ise Türkiye'de şarkı ve film gibi içerikler konusunda henüz hizmet vermezken, Appstore ile uygulama ve oyun gibi içerikleri sunulmaya devam ediliyor.

Apple'ın iOS6 için sunmuş olduğu yerel uyumluluk sayfasına göz atarak diğer bölgelerde verilen hizmetler hakkında da bilgi edinmek istiyorsanız, sayfaya buradan ulaşabilirsiniz. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim