Anlık Bildirim

Ücretsiz WiFi müşterinin mağazaya sadakatini artırıyor


Günümüzde pek çok mağazada, alışveriş merkezinde veya restorantta kablosuz internet ücretsiz olarak sunuluyor. Kısmen müşteri çekebilmek için kısmen de sunulan hizmeti daha iyi hale getirmek için uygulanan bu sistem müşterileri olumlu etkiliyor. 

Yapılan araştırmalara göre müşterilere ücretsiz kablosuz internet sunan mağazalarda sadakat oranının yüzde 28 arttığı görülmüş. Ücretsiz internet olmadığını gören müşteri genelde şansını başka bir mağazada deniyor. 

Araştırmaya katılan KOBİ'lerin yüzde 82'si müşterilere ücretsiz WiFi sunduğunu belirtiyor. Ancak sadece yüzde 57'si hem müşteri hem de çalışanlara yönelik oluyor. Kalan kısım ya sadece müşterilere ya da sadece çalışanlara hitap ediyor. 

Müşterilerine ücretsiz WiFi hizmeti veren işletmelerin yüzde 34'ü altyapısını geliştirerek daha kaliteli bir internet sunmanın planlarını yapıyor. Daha fazla kapsama alanı, daha fazla kapasite ve daha hızlı bağlantılar bu planların içinde. 

Artık herkesin bir akıllı telefonu olduğu için alışveriş yapmaya gittiğinizde veya bir mekanda yemek yemeye oturduğunuzda mutlaka internete bağlanma ihtiyacı ortaya çıkıyor. Bu ihtiyacı karşılamayı iyi beceren işletmeler de görünüşe göre daha fazla müşteri kazanıyor. Bu noktada beleş mal baldan tatlıdır sözü de aklımıza gelmiyor değil.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim