Anlık Bildirim

Viewsonic IFA 2010 Fuarinda Yeni 3 Boyut Urun Yelpazesiyle

Viewsonic yeni kişisel yaşam tarzına uygun 3 Boyut, Dijital Medya ve Tablet
 ürün ailesini IFA 2010 Berlin Fuarın'da sunar.

ViewSonic Avrupa yeni 3 Boyut ürün yelpazesini ve dijital medya oynatıcılarını IFA 2010'da Hall 14, Stand 107'de tüketiciyle ve müşterileriyle buluşturacak. Bu yeni yelpaze içerisinde oldukça uygun 3 Boyut video kamera, portatif 3 Boyut TV, 7" (18cm) Tablet PC gibi ürünler olacak. Ayrıca Viewsonic mevcut LED görüntü teknolojisine sahip yeni ürün yelpazesiyle birlikte elektronik kitab okuyucuları (ebook reader) ve medya yayını yapan (media streamer) ürünlerinin gösterimini yapacak. 

Viewsonic ürün yelpazeine uygun, kolay kullanılabilir 3 Boyut teknolojisini katıyor.
IFA 2010'da gösterilecek olan yeni ürünler, Viewsonic'in devamlı gelişen 3 Boyut teknolojisinde ki  stratejisini de ortaya koymaktadır. Bu yelpazede, oldukça hafif el tipi 720p HD 3 Boyut kayıt yapabilen ve gösterebilen dijital video kamera var, yaklaşık son kullanıcı fiyatı 599 TL olacak. Viewsonic ayrıca yeni el tipi, 3 Boyut içeriği izleyebileceğiniz televizyonunu sunacak Buna ek olarak 3 Boyut destekli fotoğraf çerçevesi ve 3 Boyut fotoğraf çekebilen dijital fotoğraf makinası yine standda görülebilecek ürünler arasında.

3D DV Camera
     
Viewsonic IFA 2010 Fuarinda Yeni 3 Boyut Urun Yelpazesiyle

Viewsonic dijital medya ürün yelpazesini geliştirmeye devam ediyor.
ViewPad 7, 7" ekrana sahip Android tabanlı bir tablet, hem ön hem de arka kameraya, 3G, Wi-Fi bağlantılarına sahip, bu şekilde binlerce uygulamaya ulaşılabilir tabi ki yine bu ürünü Avrupa'da ilk defa gösterime sunulacak. ViewPad 7 ayrıca GPS, Micro SD kart girişi, Bluetooth, G-Sensörü ve USB den bağlanabilirliğe sahip, tüm sunulan bu özellikler ürünü oldukça hafif portatif bir arkadaş yapıyor. Viewsonic 10" Intel tabanlı Microsoft ve Android içeren çift boot edebilme özelliğine sahip tabletini de görücüye çıkaracak.

Viewsonic IFA 2010 Fuarinda Yeni 3 Boyut Urun Yelpazesiyle

Yeni tablet yelpazesine ek olarak, Viewsonic standına gelen ziyaretçiler ilk elden tüm ürün yelpazesini deneyimleme fırsatını bulacak. Bu ürünler içerisinde yeni All in One PC VPC220, ödüllü VMP74 Medya Oynatıcı, dokunmatik ekranlı, Wi-Fi destekli VEB625 elektronik kitap okuyucusu da var..   

Viewsonic Türkiye Satış Müdürü Hasan KOÇYİĞİT konuyla ilgili görüşlerinde "ViewSonic tam anlamıyla 3 Boyut deneyimini sağlamaya odaklanmıştır ki bu sadece kullanıcıların 3 boyutlu içerikleri izlemesinden öte kendi 3 Boyut içeriklerini yaratmasına da izin vermektedir." dikkati çekerek ayrıca "Komple bir çözüm sunarak inancımız 3 Boyutu kolay kullanılır hale getirmektir  Böylelikle 3 Boyut teknolojisiyle ilgili tereddütleri olan veya maliyet kaygıları olan tüketicilerle  3 Boyut teknolojisini tanıştırabiliriz." dedi.

Viewsonic geleneksel görüntüleme ürünlerinde ki son geliştiridiği ürünlerini sunmaya devam edecek tabiki. Son zamanlarda global olarak LED teknolojisine kayışla birlikte yeni amiral gemisi VX2450-LED monitor ve 22" LED Televizyonu da görücüye çıkacak ürünlerin başında olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim