Anlık Bildirim

WiFi destekli dijital kapı dürbünü Peeple, Kickstarter'da başarıya ulaştı

WiFi destekli dijital kapı dürbünü Peeple, Kickstarter'da başarıya ulaştı
 
Evimize gelen kişileri görüntülememize imkan tanıyan kapı dürbünleri, teknolojinin gelişmesiyle dijital hale gelmeye başladı. Bu ürünlerden akıllı telefon temelinde WiFi üzerinden çalışabilir olmasıyla ayrılan Peeple, Kickstarter'da koyduğu 50,000$ hedefi 68,768$ seviyesine getirerek başarıya ulaştı.
Site üzerinde Chris Chuter tarafından başlatılan Peeple, standart kapılara basit bir montaj işlemiyle takılabiliyor ve istenildiği taktirde güvenlik kamerası amacıyla standart pencerelere de konumlandırılabiliyor. Temel görevi kapıya gelen kişileri ev sahibine evde olsa ya da olmazsa haber vermek olan ürün, bunu WiFi bağlantısı ile yerine getiriyor ve bütün bu altyapı iOS ya da Android sürümü bulunan uygulama üzerinde toplanıyor.
Bünyesinde yer alan titreşim sensörüyle kapının elle çalınmasını dahi algılayabilen ürün, istenildiği ya da herhangi birisi geldiği zaman kapı önünün canlı görüntüsü gözler önüne serebiliyor ve güvenlik amacıyla kapı açıldığı zaman da bildirim verebiliyor. Dahili bataryasıyla 6 ay kadar aktif kullanım ömrü verdiği söylenen Peeple, farklı tasarımlarıyla da dikkat çekiyor.
Kickstarter'da yapılacak en az 149$ bağış ile 2016 Mayıs ayında elde edilebilen Peeple hakkında hazırlanan tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz. 
WiFi destekli dijital kapı dürbünü Peeple, Kickstarter'da başarıya ulaştı
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim