Anlık Bildirim

XFX özel tasarımlı Radeon HD 7850 Black Edition Double Dissipation'ı duyurdu

AMD'nin Radeon HD 7800 serisi ekran kartları için üreticilerin özel tasarımlı model duyuruları devam ediyor. Sektörün iddialı isimlerinden birisi olan XFX, Radeon HD 7850 Black Edition Double Dissipation modelini duyurdu. AMD'nin 28nm üretim teknolojisiyle geliştirdiği Pitcairn Pro grafik yongasından güç alan ekran kartı, dört adet bakır ısı borusu ve çok sayıda alüminyum yaprağa sahip olan çift fanlı özel soğutucu tasarımı ile geliyor.
256-bit bellek veri yolu desteğine, 2GB GDDR5 bellek kapasitesine, 1024 paralel işlem birimine ve 64 doku ünitesine sahip olan DirectX 11.1 destekli ekran kartı fabrika çıkışı hız aşırtmalı olarak geliyor. Grafik işlem birimi 925MHz'de, bellekleri ise 5000MHz'de görev yapan ekran kartı daha yüksek performans arzulayanlar için Crossfire teknolojisi ile çoklu GPU kurulumuna da olanak tanıyor.
Görüntü aktarımı için DVI, HDMI ve iki adet mini DisplayPort konnektörü ile gelen ekran kartı bu sayede Eyefinity ile çoklu monitör kurulumuna da olanak tanıyor. 5+1+1 fazlı güç tasarımıyla donatılan ve dijital PWM yongasına yer verilen ekran kartında yüksek frekanslara çıkışı için yüksek kaliteli komponentlere yer veriliyor. Yakın zamanda satışa sunulacak olan kartın, referans tasarımlı modellere göre bir miktar daha pahalı olacak gibi görünüyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim