Anlık Bildirim

Yeni Ford Puma resmi olarak tanıtıldı: Hibrit motor ve bolca teknoloji

Avupa'daki SUV ve crossover ürün gamını güçlendirmeye çalışan ABD'li üretici yeni Ford Puma modelini tanıttı. Fiesta ile aynı platformu paylaşan Ford Puma'ya dair tüm özellikler haberimizde:

Yeni Ford Puma resmi olarak tanıtıldı: Hibrit motor ve bolca teknoloji Tam Boyutta Gör

Avrupa pazarına yönelik SUV ve crossover atağı başlatan ABD’li üretici, geçtiğimiz aylarda yalnızca silüetini gösterdiği yeni Ford Puma’yı bugün resmi olarak tanıttı. Yıl sonuna doğru satışa sunulması planlanan yeni Ford Puma şık tasarımı, yenilikçi motorları ve donanımlarıyla dikkat çekiyor.

Fiesta ile aynı platform üzerine inşa edilen yeni Ford Puma’nın bu anlamda çok geniş ölçüler vadetmediğini söyleyebiliriz. Fakat buna rağmen sınıfında lider olduğu söylenen 456 litre gibi cömert bir bagaj hacmine sahip. Üstelik bu alana Ford’un eller serbest bagaj kapağı teknolojisi sayesinde kolaylıkla erişilebiliyor. 12.3 inç dijital gösterge paneli, 8 inçlik SYNC 3 bilgi-eğlence sistemi, 10 hoparlörlü B&O ses sistemi özellikler de yeni Ford Puma’nın kabinindeki diğer özelliklerden.

Elektrik destekli 1.0 EcoBoost motor

Yeni Ford Puma’nın kaputunun altında elektrik destekli 1.0 litre üç silindirli EcoBoost motor bulunuyor. 48V hafif hibrit teknolojisi, start-stop ve silindir kapatma özelliğine sahip bu motorun 125 beygir ve 155 beygirlik seçenekleri bulunacak. Her iki motor da standart olarak 6 ileri manuel şanzımanla kombine edilecek. Yeni Ford Puma’nın düşük güçteki motoru 100 km’de 5.8 litre yakıt tüketimine sahip olacak. Dizel motorlar ve 7 ileri çift kavramalı şanzıman seçenekleri ilerleyen zamanda seriye eklenecek.

Başlangıçta ST Line ve Tinanium paketleriyle satışa sunulacak yeni Ford Puma teknoloji bakımından da oldukça cömert. Bel masajı özelliğine sahip ön koltuklar, 12 ultrasonik sensör, üç radar ve iki kameradan oluşan Co-Pilot360 teknolojisi, Acil Frenleme Yardımcısı, Lastik Basınç Görüntüleme Sistemi, Elektronik Stabilite Kontrolü, Yarı otonom Park Yardımcısı, Acil durum direksiyon yardımcısı, adaptif hız kontrolü ve yaya algılama özelliğine sahip ön çarpışma yardımcısı gibi pek çok önemli teknoloji yeni Ford Puma ile sunulan özellikler arasında.

Şirketin Romanya’daki Craiova Fabrika’sında üretilecek yeni Ford Puma’nın yıl sonuna doğru satışa sunulması bekleniyor. Yeni Ford Puma’nın fiyat bilgisi ise henüz açıklanmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12500 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ford crossover, yeni ford puma ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim