Anlık Bildirim

Yeni iPhone X Plus, iPhone 8 Plus boyutlarında olacak

Apple'ın merakla beklenen telefonu iPhone X Plus'ın iPhone 8 Plus ile hemen hemen aynı ebatlarda olacağı ortaya çıktı. Ayrıca iOS 12 ile birlikte Face ID daha gelişmiş yüz tanıma açısına sahip olacak.
Akıllı telefon endüstrisinde tasarım anlayışını baştan aşağı değiştiren iPhone X'un merakla beklenen yeni modeli iPhone X Plus'ın 2017 yılında tanıtılan iPhone 8 Plus ile aynı ebatlarda olacağı ortaya çıktı. Japon blog sitesi Mac Otakara tarafından alıntılanan "güvenilir tedarikçi kaynağına" göre, OLED ekranlı 6.5 inç'lik iPhone X Plus, iPhone 8 Plus'tan 0.2 mm daha kalın olacak. iPhone 8 Plus'ın 7,5 mm kalınlığında olduğunu göz önünde bulundurursak, iPhone X Plus 7,7 mm kalınlığında olacaktır. 
6.1 inç'lik LCD panel ile gelecek olan uygun fiyatlı iPhone modelinde de Face ID teknolojisine yer verileceğinden bahseden raporda, iOS 12 ile birlikte Face ID'nin her açıdan yüz algılama yeteneğine kavuşacağı da belirtiliyor. Yalnızca dikey tutuş pozisyonunda çalışan Face ID'nin iOS 12 ile birlikte yatay tutuş pozisyonu da dahil her açıdan çalışabilecek. 
Son olarak yeni iOS işletim sistemi iOS 12'nin 4 Haziranda başlayacak olan WWDC 2018'de tanıtılacağını yeni nesil iPhone'ların ise Eylül ayı içerisinde tanıtılacağını hatırlatalım.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4607 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone x plus, iphone x plus boyutlar ve
2 etiket daha Apple Telefon
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim