Anlık Bildirim

Yeni bir iPad katili mi doğuyor: Samsung Galaxy Tape detaylandı

Apple iPad ile üzerindeki ölü toprağını atan ve teknoloji dünyasındaki öncelikli gündem maddelerinden biri olmayı başaran tablet bilgisayar pazarında tansiyonun yükselmesi bekleniyor. Apple'ın sadece 59 gün içerisinde 2 milyondan fazla iPad satması, diğer üreticileri de bu pazara sevk ederken, endüstri devi isimlerden Samsung, en dişli rakiplerden biri olacak gibi görünüyor. Güney Kore merkezli firmanın, hazılıklarına devam ettiği Galaxy Tape isimli 7-inç tablet bilgisayarına ait detaylar netleşmeye başladı.

Dünyanın en hızlı Android telefonu olarak lanse edilen Galaxy S'in tasarımı baz alınarak hazırlanan tablet bilgisayar, 7-inç büyüklüğünde Super AMOLED ekran kullanıyor. Froyo kod adlı Android 2.2 sürümüne sahip olan tablet, 1.2GHz'de çalışan Cortex A8 tabanlı işlemcisi ile işlem gücü açısından ARM tabanlı diğer rakipleri karşısında liderliğ zorlayacak gibi görünüyor. 16GB entegre depolama alanına sahip olan ve 32GB'a kadar MicroSD kart desteği sunan Galaxy Tape, ihtiyaç duyduğu gücü 4000 mAh kapasiteli pilden alacak.

TouchWiz ara birimini kullanması ve 370 gram ağırlığında olan Samsung Galaxy Tape'in çıkış tarihi ve fiyatı hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
20720 kez okundu.
9 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, Tablet ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim