Anlık Bildirim

Amazon, Kindle cihazlara yeni güncellemeler getiriyor: Daha sezgisel ve kolay okuma deneyimi

Amazon, bu yıl içerisinde yapılacak olan ve kullanıcıların okuma deneyimini yükseltecek güncellemelerini açıkladı. Peki hangi Amazon Kindle cihazları bu güncellemeleri alabilecek?

Amazon, Kindle cihazların güncelleme haritasını çıkardı

Amazon, Kindle cihazlar için yeni güncellemeler yapılacağını duyurdu. Şirket, yapılacak olan güncellemelerle birlikte kullanıcıların daha sezgisel ve daha kolay bir okuma deneyimi elde edeceklerini belirtiyor.

Amazon'un kullanıcı odaklı Kindle cihaz güncellemeleri

Amazon, bu yıl içerisinde gerçekleştirilecek olan güncellemelerde kullanıcıları nelerin bekleyeceğini ortaya koydu.

Önümüzdeki birkaç hafta içerisinde kullanıma sunulacak özellikler sayesinde üstten aşağı doğru kaydırma hareketi ile açılan pencerede kullanıcılar, parlaklığı ayarlayabilecek, Bluetooth ve Uçak Modu'nu açıp kapatabilecek ayrıca Tüm Ayarlar sayfasına doğrudan gidebilecek. Yeni alt gezinme çubuğunda ise Ana Sayfa, Kitaplık ve mevcut kitabınız arasında kolayca geçiş yapılabilmesi sağlanacak.

Amazon Kindle cihazlar, güncellemeler ile daha iyi okuma deneyimi sunacak Tam Boyutta Gör

Yeni filtre ve sıralama menüleri, yeni koleksiyon görünümü ve etkileşimli kaydırma çubuğu ile geliştirilmiş bir Ev ve Kütüphane deneyimi ise bu yıl içerisinde kullanıma sunulacak. Ayrıca Ana Sayfa'da sola kaydırma hareketi ile 20 taneye kadar son zamanlarda okunan kitaplara da erişim sağlanabilecek.

Amazon'un gelişmiş okuma deneyimi sunmak için yapacağı güncellemeler Kindle (8. Nesil ve üstü), Kindle Paperwhite (7. Nesil ve üstü) ve Kindle Oasis cihazları için geçerli olacak.

Kaynakça https://www.engadget.com/amazon-kindle-update-easier-navigation-221531631.html https://www.amazon.com/b/n=23599449011 Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim