Anlık Bildirim

Asus, 890FX çipsetli Crosshair IV Extreme ve Crosshair IV Formula anakartlarını sergiliyor

Crosshair IV Extreme

Anakart üretiminde sektörün önde gelen oyuncularından Asus, resmi tanıtımı 26 Nisan'da yapılacak 890FX çipsetini kullanan yüksek performanslı yeni anakart modellerini tanıttı. Oyuncular ve hız aşırtma tutkunlarına yönelik ürünlerin konumlandırıldığı ROG serisine, 890FX çipsetli Crosshair IV Extreme ve Crosshair IV Formula modellerini eklemeye hazırlanan Asus, anakartların üretime aday versiyonlarını, CeBIT 2010 fuarında katılımcıların beğenisine sunmuş durumda.

Kuzey ve Güney köprüsüyle birlikte güç transistörlerini de kapsayan agresif görünümlü yeni soğutucu tasarımına sahip olan ROG serisi yeni anakart modelleri, başta iROG olmak üzere ROG Connect ve OC butonları gibi serinin diğer üyelerinde de gördüğümüz temel ROG teknolojilerini de sahipler. Dörtlü Crossfire X kurulumuna olanak tanıyan ve 6 çekirdekli Phenom II X6 işlemcileriyle uyumlu olan kartlara, güney köprüsü olarak SB850 eşlik ediyor.

Hem SATA-III hem de USB 3.0 teknolojilerine destek veren anakartlar, AMD işlemciler için Asus'un üst ürün grubunu oluşturacaklar. Bluetooth üzerinden cep telefonu ile ince ayar ve hız aşırtma olanağı da sunan anakartların, 7.1 kanal ses ve Gigabit Ethernetle birlikte yüksek kaliteli komponentleriyle de öne çıkması beklenirken, Nisan/Mayıs döneminde satışa sunulmaları planlanıyor.

Asus, 890FX çipsetli Crosshair IV Extreme ve Crosshair IV Formula anakartlarını sergiliyor

Crosshair IV Formula

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
27444 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Anakart, asus
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim