Anlık Bildirim

Asus Maximus III Formula: P55 yonga setli yeni oyuncu göründü

Asus Maximus III Formula: P55 yonga setli yeni oyuncu göründü

GTX 295 MARS isimli çift grafik işlemcili ekran kartıyla Computex 2009 fuarında dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Asus, Republic of Gamers serisini P55 yonga setli yeni bir anakart ile genişletmeye hazırlanıyor. Firmanın Maximus III Formula kod adını taşıyan yeni anakartının mühendislik örneğine ait ilk görüntüler gün ışığına çıktı. LGA1156 formundaki Intel Core i5 işlemciler için hazırlanan anakart, R.O.G serisinin hemen her yeni modelinde olduğu gibi tasarım özellikleriyle dikkat çekmeyi başarıyor.

Dört adet DIMM slotu ile donatılan ve çift kanal DDR3 bellek desteği sunan Maximus III Formula'nın komponent kullanımı, faz tasarımı ve hız aşırtma odaklı BIOS menüleri gibi detaylar konusuda R.O.G serisinin çizgisini koruyacağı belirtiliyor. Üzerinde üç adet PCIe x16 slotu bulunan ve ATi Crossfire X ile Nvidia SLI teknolojilerine destek vermesi beklenen anakart üzerinde ayrıca iki adet PCIe x1 ve iki adet te geleneksel PCI slotuna yer verilirken kart özel tasarım soğutucusuyla da firmanın iddiasını gözler önüne seriyor.

Diğer özellikleri arasında eSATA ve 6x SATA-II konnektörü, Gigabit Ethernet, profesyoneller için kart üstü güç, reset ve Clear CMOS butonları ve hız aşırtma odaklı pek çok ekstra özelliğin yer aldığı Maximus III Formula üzerinde entegre herhangi bir ses özelliği ise bulunmuyor yani Asus yeni anakartında da ses özelliklerini de kutu içeriğine ekleyeceği harici ses kartı ile karşılayacak gibi görünüyor. Asus Maximus III Formula'nın Core i5 işlemcilerin lansmanıyla eş zamanlı olarak pazara sunulması bekleniyor.

Asus Maximus III Formula: P55 yonga setli yeni oyuncu göründü

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19344 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Anakart, asus
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim