Anlık Bildirim

Asus'dan çoklu dokunmatik desteği sunan döndürülebilir ekranlı netbook

Asus döndürülebilir ekranlı mini-bilgisayar ailesine çoklu dokunmatik desteği sunan yeni bir model daha ekliyor. Firmanın Eee PC T101MT isimli yeni bilgisayarı, 1024 x 600 piksel çözünürlüğünü destekleyen 10.1-inç ekrana sahip. Pine Trail kod adını taşıyan ikinci jenerasyon Atom platformunu temel alan ve 1.66GHz'de çalışan Atom N450 işlemcisini kullanan tablet formundaki mini-bilgisayara, NM10 çipsetli anakart yataklık ediyor. Tercihe bağlı olarak 1 veya 2GB bellekle alınabileceği belirtilen Eee PC T101MT, ekran kartı olaraksa işlemciye entegre GMA 3150 çözümünü kullanıyor.

Çoklu dokunmatik desteği sunan döndürülebilir ekranı sayesinde tablet bilgisayarların esnekliğini, mini-bilgisayarların enerji verimliliği ile buluşturan sistemde, depolama için 500GB kapasiteli sürücü kullanılırken, 500GB kapasiteli sanal depolama alanı da Asus tarafından kullancıılarına ücretesiz olarak sağlanıyor. Görüntülü konuşma için 0.3 megapiksel çözünürlüğünde entegre internet kamerası ile donatılan sisteme işletim sistemi olarak Windows 7 (Starter, Home Basic Premium veta Home Premium eşlik ederken standart pil sayesinde 6.5 saate kadar kullanım süresi sağlanabiliyor.

İkinci jenerasyon Atom platformunu temel alan tablet bilgisayar formundaki ilk netbook örneklerinden Asus Eee PC T101MT modelinin fiyatı ve satışa sunulacağı tarih ise henüz açıklanmadı.

Asus'dan çoklu dokunmatik desteği sunan döndürülebilir ekranlı  netbook

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim