Anlık Bildirim

ATI Radeon 9800XT testleri tüm internette !

İnternette birçok donanım inceleme sitesi ATI'nin yeni amiral gemisi 9800XT'nin ilk testlerini yayınlamaya başladı.Bazı ünlü sitelerin 9800XT testlerine ait linkleri şöyle:ATI'nin yeni grafik işlemcisi R360 kod adlı Radeon 9800XT, 412Mhz çekirdek hızı ve 2.5ns'lik Hynix 730 Mhz'de çalışan bellekler ile satışa sunulacak. Bellekler teorik olarak 400 MHz'de çalışabilecek kapasitedeler. Bunun overclock'çular için iyi bir haber olduğunu düşünüyorum.

XT sadece 256MB olarak üretilecek ve bir çeşit prestij ürünü özelliğini taşıyor. Yapılan iyileştirmeler ise; daha etkili ve sessiz bir soğutma, termal görüntüleme seçenekleri, geliştirilmiş Vi-Vo yetenekleri ve tabii ki artan çalışma hızları ile yüzde 5 ila 10 arası daha fazla performans.

ATI, en yeni - ve sanırım ki en güçlü olacak - ortağı ASUS'u da yanına alarak güçlü adımlarla ilerliyor. nVidia'nın da fiyat politikasını gözden geçirmesi artık şart gibi. Özellikle de performas/fiyat oranı bakımında daha iyi bir konuma gelmesi için bu bir zorunluluk.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim