Ülkenin coğrafi özellikleri vs. sebebiyle istenildiği kadar yaygınlaşmayan Internet bağlantıları için firma, mevcut elektrik dağıtım şebekesini kullanarak Crieff, Campbeltown ve yakında da Stonehaven bölgelerine ayda £30 ile 1Mbps hizmet veriyor.
Üstelik daha önce ki İsviçre'de ki uygulamaların aksine bu hız havuz hızı değil aksine size garanti olarak sağlanıyor.
Sistemin en önemli avantajı fazladan kablolama gerektirmemesi: Evin/Ofisin içinde nerede elektrik prizi varsa 1 Mbps bağlantınız orada ! Tek yapmanız gereken adaptör tarzı bir görünümü olan özel modeminizi prize bağlamak ve modem üzerindeki RJ45 (Ethernet)konektörünü de bilgisayarınıza bağlamak.
Açıkcası kendi içinde bazı ufak sakıncaları olsa da oldukça konforlu olan elektrik hattı üzerinden Internet, özellikle telefon hatlarının ADSL için uygun olmadığı bölgelerde uygulamak için mantıklı bir teknoloji olabilir. Bu haberi ve diğer DH içeriklerini, gelişmiş mobil uygulamamızı kullanarak görüntüleyin:



Hayatınız PALAVRA, dinci motifler ile süslenmiş palavralar...
20 sene önce yerli ve milli tüfek bile üretemeyen ülkeden bugün dünyanın konuştuğu savunma sanayi projelerini gerçekleştiren ülkeye. Hamdolsun.