Anlık Bildirim

BenQ, AMD Yukon tabanlı iki yeni Panel PC hazırladı

BenQ, AMD Yukon tabanlı iki yeni Panel PC hazırladı

AMD'nin düşük güç tüketimli ve uygun maliyetli sistemler için geliştirdiği Yukon platformu üreticiler arasında yaygınlaşmaya devam ediyor. Dünyanın en büyük bilgisayar üreticilerinden birisi olan BenQ, Yukon platformunu temel alan iki yeni "hepsi bir arada" sistem hazırladı. Firmanın Panel PC formundaki nScreen i91 ve nScreen i221 kod adlı yeni masaüstü bilgisayarları spesifikasyon anlamında benzer detayları paylaşırken sistemleri ayıran farkın ekran boyutları ve çözünürlüklierinin olduğu belirtiliyor.

BenQ'nun yeni sistemlerinden nScreen i91, 18.5" (1366x768) boyutunda, nScreen i221 modeli ise 21.5" (1920x1080) boyutunda ekrana sahip AMD'nin 690E yonga setli anakartı üzerine inşa edilen sistemlere 1.5unGHz'de çalışan, düşük güç tüketimli Sempron 210U işlemcisinin güç verdiği belirtiliyor. 1GB sistem belleğine ve 160GB'lık sabit diske sahip olan "hepsi bir arada" sistem çözümlerinde ayrıca 1.3MP kamera, Ethernet, WiFi ve çoklu kart okuyucusu gibi detaylara yer verilmiş.

BenQ'nun henüz fiyatlarını açıklamadığı sistemlerden nScreen i91 modelinin Nisan ayı ortalarına doğru, nScreen i221 modelinin ise Ekim ayı içerisinde kulllanıma sunulacağa belirtiliyor.

BenQ, AMD Yukon tabanlı iki yeni Panel PC hazırladı

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10632 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amd, pc ve bilgisayar
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim