Anlık Bildirim

"Bir Hack Hikayesi , Bizim Hikayemiz" Bölüm 2

Biliyorsunuzdur belki ama biz 4 Temmuz gibi Hack edildik bende sonra siteyi tekrar ele geçirdim. Ve bazı hikayesini yazabileceğim belgeleri ele geçirdim. İşte bu yazılar bu belgelerden ve benim hafızamdan düzenlenmiştir.

Hackli halimizi görmek istiyorsanız. Buraya bakabilirisiniz

Bir önceki bölüme ise buradan ulaşabilirsiniz.

İkinci bölüm ;

Ne yapacağımı şaşırıyorum. Ftp'den siteye bağlanmak istiyorum ama malesef olmuyor. Login hatalı diyor birkaç kez deniyorum ama nafile. Ardından softcomca'nın support kısmına giriyorum login olmayı denemiyorum bile çünkü şifremin değiştiğini biliyorum. Forget PassWord demeden önce hotmail'e bağlanamadığım aklıma geliyor. Hotmail.com'a gidiyorum ve login olmaya çalışıyorum ama oda nafile şifremi defalarca yazdığım halde olmuyor. Hemen belki kendim benim bilgisayar hacklenmiştir diye zonealarm Firewall programını kurdum. Böylece hemen kendimi güvenliğe aldım. Ardından gerekli işlemlere başlayabilirdim.

Ayrıca SoftComca'ya ulaşmam gerektiği için Softcomca'ya tekrar girdim oradan contact'a tıkladım . Contact kısmında aşağıda bulduğum bir form'a bir kaç şey yazdım ancak göndermeden önce bilgisayarımda hep bir problem çıktı en az 4 kez yazdım sadece birisi gitmiş işte giden.

"Subject: Contact - Hacked help help help HELP !

My site has been hacked. Please give me a new pasword. "

Bu giden saçma mesajımdan sonra gelen cevap tabii hotmail hesabıma oldu ki onuda ben almadım. Ancak sonradan aldığım için şöyle.

"Please go to our support pages and change the password from there.
Regards
Softcom Technology Consulting Inc. "

Ben bu mesajı o an için almamıştım ama boşta durmadım .

Esas iş hotmail'deki mail adresimde bittiği için hotmail hesabını kurtarmak gerekiyordu onun için hotmail'e girdim ve gerekli bilgileri girerek Secret Question'a kadar geldim. Orda ki soruyu ya ben önceden yazmıştım ve cevabını şu an hatırlamıyordum yada sevgili hacker kardeşimiz değiştirmişti. Onun için bir e-mail adresi vardı ve o adrese mail atmam söyleniyordu bende attım. Gelen mesajda gerekli bilgileri sırayla yazdım ve gönderdim.

Bu arada softcomca'ya tekrar girdim ve forget password dedim ama mesajın nereye gideceğini biliyordum bu bir çeşit bile bile belki bir mucize gerçekleşir tarzı bir olaydı. Neyse ben ciddi olaya girmek için bilgisayarı tekrar başlattım ettim ve nete tekrar bağlandım. Sonra formun yanındaki mail adresini fark ettim. Sevindim ve hemen mail atmaya çalıştım. Gönderdiğim mail aşağıda ;

"My site has been hacked www.donanimhaber.com . And also my e-mail adress I used during the registiresion process to you hacked too. So i can't get a new password through your automated "e-mail password " system . Help me please you can contact me at gunoksay@ixir.com . I can proof I am Gun Oksay . I can give the information to you what you want.
------------------
Gün Oksay "

Mail'de kısaca ne durumda olduğumu bahsettim ve istedikleri herşeyi yapabileceğimi söyledim. Sonra beklemeye başladım. Bir ara servis sağlıyıcıma bağlanamadım ve hemen telefon açıp şifrelerimi değiştirdim. Geriye bir tek beklemek kaldı ...

Devamı Üçüncü bölümde

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim